reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Oto moje dzisiejsze zakupy na zimniejsze dni.

Zarzucę na bluzki, lub cienkie golfy z dł. rękawem i git malina.

Oba są mega wygodne a kosztowały rozpinany 29.99 zł dziergany 39.99 zł w Chińskim Markecie :-D

Zdjęcie0002.jpgZdjęcie0003.jpg

A i to trzeba być ubezpieczonym rok licząc wstecz od daty porodu czy zajścia? Sory za głupie pytanie ... ale pewna nie jestem:/

u mnie jest ok 10 miesięcy od porodu żeby było wiadomo że nie ubezpieczyłaś się specjalnie po zajściu w ciąże. u nas tylko ja mam takie ubezpieczenie ale i tak 1,5zł wpadnie;)

Ania super kolorki;))
Co do ubezpieczenia dzwonilam dziś do pracy i tak fakt jest 9 miesięcy ale mi wychowawczy nie liczy się jako nowa umowa:)) i to jest 9 miesiecy wstecz od daty porodu więc powiedziały mi że się łapie:))

no to dostaniecie becikowe, my chyba też, chociaż nie wiem jak będzie wyglądał mój pit za ten rok gdzie przez część roku przebywałam na macierzyńskim, do tego żadnych nagród nie było i trzynastki też więc nie ma co zawyżać dochodów:) ale szkoda mi tej kasy z ubezpieczenia:(

Póki co zakupów dla maluszka zrobiłam bardzo mało a nawet prawie w ogóle ale za to dostałam "wyprawkę" od siostry po jej córeczkach i pomału robię z nią porządki, czyli piorę, prasuję itp. Zapewne trzeba je będzie jeszcze raz wyprać przed przyjściem na świat maluszka ale korzystam z ładnej pogody i pięknego słoneczka. Oto efekt moich dzisiejszych prac :):)
IMG20120818_003.jpg

reklama
kwasia WOW!! trochę tego jest hehe choć ja osobiście bym nie prała w tej chwili bo i tak będzie musiało być wyprane w swoim czasie. teraz to jakoś za wcześnie :D

Do góry