reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
bardzo ładne łóżeczko a do pośceli z żyfakami mam sentyment- taka pierwsza miała Jula :)

Korba bardzo fajna wypraweczka, bardzo zaczeły mi sie podobac wózki w kolorze czarnym....

mi przyszły dzis pieluszki
(10 tetrowych, 2 flanelowe, 3 pieluchoceratki, podkłady x2, prześcieradło, wanienka i foczka, i jeszcze kilka gadżetów, zamawiałam wszystko u tego sprzedającego
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
i szczerze polecam, przesyłka szybka, ceny niskie a gatunkowo dobre produkty,
jutro upiore pieluszki i mam nadzieje ze po praniu nadal bedzie ok

przymierzam się do zakupu pościeli flanelowej
MAMO-TATO 2-cz POŚCIEL 120x90 SERCA - FLANELA (1161456027) - Aukcje internetowe Allegro
serduszka w paseczkach marchewkowych
może któraś z was ma korzystała z pościeli od tego sprzedającego?

moja znajoma ma tą pościel i prześlicznie sie prezentuje :) tylko pamietaj ze ten link co dałaś to w komplecie nie ma ochraniacza na szczebelki- chyba że Ty go nie chcesz....

reklama
Do góry