Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w sumie porównania z Polską jako tako jeszcze nie mam - ciągle mi się to wydaje odległym tematem:-)- ale podstawowy bawełniany komplecik kaftanik i śpioszki to koszt mniej więcej 100koron - ok 40 złotych...
Ja wczoraj w realu kupiłam w promocji 6-pak chusteczek nawilżanych pampers za niecałe 32 zł. Oszczędność na pojedynczym opakowaniu ok 3 zł w zależności od sklepu. Na początek może być. Sama jestem z siebie zadowolona![]()
Mają datę ważności do 2011 więc na pewno się wykorzysta. Kupiłam te z aloesem bo kuzynka mi mówiła że te z rumiankiem sensitive uczulają często malenstwa. A tego bym nie chciała.
i bardzo sobie chwalę... żadnych kolek, żadnych kłopotów z przedstawieniem się na pierś i z powrotem
tam jest taki system z rurką, który zapobiega połykaniu powietrza... wg. mojego męża jest lepszy niż avet- a to on jest u nas w domu myślą techniczną;-)...Aventa używaliśmy też, ale dopiero po kilku miesiącach i też był ok... wtedy już praktycznie nie karmiłam piersią.:-(... mam nadzieję, że teraz mi się uda bo na urlopie macieżyńskim nie mam w planie używania butelki przez te 20 tygodni.. no chyba, że jakieś wyjątkowe sytuacje