reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Haha, od kiedy ogladnelam pierwszy odcinek rodzinka.pl to chcialam miec trzech chlopcow, ale u Nas predzej bedzie rodzinka.pl w wersji kobiecej xD

Monika ja już dlatego przestałam wychodzić do sklepów;) bo zawsze coś w ręce wpadło:p teraz jak jeżdżę to tylko z mężem a on mnie odciąga od półek;)
co do organizera to mam nawet dwa, jeden taki z kieszonkami a drugi tylko na pampersy. Dostałam gratis do łóżeczka. Wprawdzie mam komodę z przewijakiem, ale pewnie i tak się przydadzą, bo jakoś tych wszystkich rzeczy duuużo jest.

U mnie sie sprawdzil, ale niestety sprzedalam za grosze i nie mam :( Mialam bujazek z wibracjami i byl idealny na kolki :) ale mam nadzieje,ze na chrzciny ktos kupi, bo w sumie wszystkie inne gadzety mam po Mili :)

Ostatnia edycja:
monia uśmiałam się takie same leginsy zakupiłam, te czerwono białe w paski haha :-) takie uzależnienie to skarb, wejdź do smyka i sprawdź ile kosztują takie leginsy:tak: tak tłumacz to w domu....

reklama
Do góry