Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z reszta mi to do dziewczynki pasuja wszystkie kolory, no moze nie bede kupowac ubranek w traktorki dla dziewczynki, ale niebieski mi nie przeszkadza, natomiast rozowy dla chlopca to juz by bylo gorzej. A kombinezoniki mam jeden bialy, drugi kremowy i jeszcze tesc kupil chyba czerwony w kratke.
Poszlam do second handu, wlasciwie to chcialam zobaczyc czy nie maja kurtek ciazowych, no ale polazlam najpierw oczywiscie zobaczyc ubranka dla dzieci (chociaz wiem wiem mialam juz czekac az bede znac plec, ale ja uparta i niecierpliwa baba jestem) no i rzucila mi sie w oczy gondolka - Navetta Peg Perego, sama gondolka tylko z ta wysciolka, za 6 £, no i sobie pomyslalam, ze bedzie mogla dzidzia w tym spac na poczatku, no bo narazie nie planujemy kupowac lozeczka, dopiero jakos w kwietniu. Myslelismy, ze bedzie spac w tym nosidelku od wozka (ten link co Ada kiedys wrzucala, bo chyba kupimy wlasnie ten wozek), ale ta gondolka jest wieksza i mysle ze wygodniejsza. Do tego mozna jej uzywac jako kolyski, ma regulowane oparcie i nozki. Co myslicie o tym? Zrobilam jakas totalna glupote, czy nie? Sama nie wiem, dzidzia kopie mega intensywnie to moze sie cieszy. Do tego jeszcze wzielam spodenki i pani mi je dala gratis :-) Wrzucam foty:

Mi się podoba z tych co pokazałaś fioletowa i również zielona

niezły ekspres
:-) powiedziałą że nie chce go wyciągać z tego pudła bo potem może być problem żeby go tak dokłądnie złożyć, ale widziałam pakunek przez skypa, no i kółka tylko wyjęła by nam pokazać
Ja też mam zachowane po dziewczynkach sporo ciuszków w neutralnych kolorach, więc będą jak znalazł.
Tunika jest the best!!!