reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

caroline, patrz jak to pisałam to nawet nie sprawdziłam bo kiedyś oglądałam tego dużo w necie i wiedziałam że też w ikei są ale jak teraz patrze to znaleźc nie mogę:dry:jeżeli coś wyszperam to na pewno dam linka:tak: cały czas myślałam że to normalnie dostępne....
martinek u nas huggies okazały się lepsze, a że tutaj nie ma zbyt dużego wyboru pieluch markowych (niemówie o tych tesco czy z lidla bo nigdy nie kupowałam)to wzięłam na początek właśnie huggies, mnie np, bardziej pasowało zapięcie w huggiesach bo jest na rzepy i nawet kilka razy można odpinać i zapinać i jest ok, a w pampersach na klej i są takie miękkie że jak zakładałam młodemu to mu się potem tak brzydko zwijały, no a po drugie huggies mniej odparzały niż pampersy, bo na początku to mieliśmy jazdy z czerwoną pupą ale przeszło jak zaczeliśmy stosować bephanten maść:tak: jak dla mnie najlepsza na odparzenia:tak:

reklama
Martinek ja zakupilam pampersy newborn 1 i te huggisy z wycieciem na pepuszek

w weekend zakupilam proszek Lovela do koloru bo byl w promocji w lidlu (ostatnie 2 zostaly i to w 3 lidlu ktory odwiedzilam ludziska rozkupili) i te pieluszki huggies z wycieciem na pepuszek ale w fajnej promocji w rossmanie w takim pudelku ze na start i w srodku byly te pieluszki, chusteczki nawilzane i takie z bawelny podluzne platki kosmetyczne za 20,99

dotka85 nooo ja też te proszki zakupiłam najpierw do koloru a następnego dnia udalam się po lovela do białego i już prawie nie było na półce tak się rozeszły bo rzeczywiście cena była dobra..
a za pieluszki w rossmann ile dałaś jak mozna wiedzieć? bo już też powoli zaczynam myśleć o pieluchach przynajmniej na start żeby coś było :-D
ada1989 no ja właśnie też kiedyś mnóstwo tych osłonek widziałam i też chciałam ostatnio kupić ale jakoś nie umiałam odszukać na allegro a tu się okazuje że wcale nie tak prosto je znaleźć..

Osłonki na boki łóżeczek zabezpieczające (2775980157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - wklejam raz jeszcze te osłonki

maonka - ja mam 3 kombinezony - 2x56 i 1x62 , mam tez spiworek i otulacz...ale to tak przypadkowo bo dostalam kombinezonik od kolezanki, mama kupila otulacz, spiworek byl w zestawie z wozkiem...

tez kupilam te huggiesy w zestawie za 18.99zl w Pati i maks w Poznaniu

dziewczyny jaka nianie elektroniczna wybrac???? bo to juz ostatnia rzecz jaka musze zamowic...
monitor oddechu kupiłam taki - MONITOR ODDECHU RESPISENSE, monitor oddechu, bezdech niemowl

martinek ja również przyłączam się do pytania na temat niani elektronicznej.. i jakby jakaś mamusia polecała do domku jednorodzinnego (parter+piętro) to już w ogóle byłoby bosko :-)

reklama
No ja właśnie dzisiaj kupiłam kombinezon, ale rozmiar 62/62 o taki: Śliczny, ciepły kombinezon dla syna 62-68 (2769563480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyna z moich kwietniówek przysłała mi kombinezon, ale rozmiar 68 i wydawał mi się za duży. Więc go nie kupiłam w końcu. A poza tym chciałam, żeby miał całe nogawki, zamiast odpinanych bucików i rękawki wywijane, tak jak w tej aukcji. W ogóle można znaleźć fajne i niedrogie kombinezony na allegro, nawet za 20zł z przesyłką, tylko trzeba być cierpliwym.
Mam jeszcze 2 kombinezony, ale takie polarkowe i to maleńkie rozmiary, chyba 56.

U mnie za nianię w razie potrzeby robiły telefony, dzwoniliśmy z mężem do siebie, mamy za darmo połączenia :-D Więc jak dla mnie to zbędny wydatek

Ostatnia edycja:
Do góry