• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

No widzisz Olu, dlatego zapytalam o Twoj nick, bo juz na jedna kobite jestem "pogniewana", że mi kurteczke w ostatneij sekundzie sprzątneła.. a z Tobą nie będe tak zażarcie walczyć;)))

reklama
Właśnie zobaczyłam te przeokropne smoczki (fuj). Postanowiłam przesłac przez gg link mojemu meżusiowi (którego lubią się trzymac żarty) a on po obejrzeniu strony dostrzega w tych paskudztwach nawet pewien plus i odpisuje mi na gadulcu- cytuję :"...wkladasz takiego malego przed sklepem do wozka i nikto go nie ruszy nawet psy beda chodzily bokiem". ;)

dziekujemy za opinie ;))
Obiecalam sobie, ze narazie nic nie kupie, dopoki nie bede wiedziala czy to on czy ona :) Bo pieje z zachwytu na widok rozowych sukienek i niebieskich spodenek i nie wiem co wybrac ;)) To juz nie ogladam

reklama
Oj fajne są teraz te ciuszki, a w tych slodkich spodenkach i kiecuszkach z wielka pielucha z tylu to juz dzieciaczki wygladaja niesamowicie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry