• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

W koncu pochwale sie i ja moim pierwszym zakupem dla Allanka!!! W zwiazku z tym ze rodzimy w okresie Mistrzostw Swiata w pilce noznej, to postanowilam ze moj syneczek musi miec cos na pamiatke!!!
Co myslicie o tym?

reklama
Mowie ci tu wszystko jest drogie!! Widzialam inne Adidasa buciki ale nie z okazji WM i tez tyle samo kosztowaly!!! Ale stwierdzilam ze przyoszczedzimy na czyms innym!!! ;D ;D W koncu taka okazja!!! ;)

Bajeranckie te buciczki!Krecik,ja kiedyś kupiłam troszkę podobne,tyle,że biało niebieskie,żeby kiedyś dać je mojemu Darkowi jak już miałby zostać ojcem i czekały na niego jakiś rok,czyli wcale nie tak długo ;)Teraz zawiesił je za sznurówki do lusterka w samochodzie i od początku mojej ciaży sobie fajnie dyndają ;D

Kreciku piękne!!! Ja juz ledwo wytrzymuję, jeszcze nic nie kupiłam. Ale jak tylko po wtorkowym usg bede wiedzieć co tam u mojej kruszynki to udaję sie w weeked na wielkie wojaże. Już się nie moge doczekać :)

reklama
Ja bylam troche leniwa!!! Nie majac jeszcze dzidzi na rekach trudno mi bylo cos w sklepie kupic i te buciki to zakup przez internet!!! Nie wazne czy beda pasowaly!!! To numer 18 a ja nie mam pojecia jake numery dotycza takich noworodkow!!! Ale fajnie ze wam tez sie podobaja!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry