reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

W koncu pochwale sie i ja moim pierwszym zakupem dla Allanka!!! W zwiazku z tym ze rodzimy w okresie Mistrzostw Swiata w pilce noznej, to postanowilam ze moj syneczek musi miec cos na pamiatke!!!
Co myslicie o tym?

reklama
Jeju jakie fajowe :) Piekne, normalnie cudo:) DOBRY ZAKUP! :))) Tez chce takie :) Drogie były??

Jak na niemieckie warunki to nie drogie bo 25 Euro!!! Ale tak czy owak uwazalam ze warto!!! Sa takie slodkie!!!

Kurcze, stówka za takie buciki, Ci to teraz kasy zarobią na tych gadżetach... Ale i tak mi sie podoabaja:))

Mowie ci tu wszystko jest drogie!! Widzialam inne Adidasa buciki ale nie z okazji WM i tez tyle samo kosztowaly!!! Ale stwierdzilam ze przyoszczedzimy na czyms innym!!! ;D ;D W koncu taka okazja!!! ;)

Bajeranckie te buciczki!Krecik,ja kiedyś kupiłam troszkę podobne,tyle,że biało niebieskie,żeby kiedyś dać je mojemu Darkowi jak już miałby zostać ojcem i czekały na niego jakiś rok,czyli wcale nie tak długo ;)Teraz zawiesił je za sznurówki do lusterka w samochodzie i od początku mojej ciaży sobie fajnie dyndają ;D

Super buciki!! Ja jeszcze nic nie mam, chyba wybiore sie w przyszly weekend, juz widze to szalenstwo w oczach ::)

Kreciku piękne!!! Ja juz ledwo wytrzymuję, jeszcze nic nie kupiłam. Ale jak tylko po wtorkowym usg bede wiedzieć co tam u mojej kruszynki to udaję sie w weeked na wielkie wojaże. Już się nie moge doczekać :)

reklama
Ja bylam troche leniwa!!! Nie majac jeszcze dzidzi na rekach trudno mi bylo cos w sklepie kupic i te buciki to zakup przez internet!!! Nie wazne czy beda pasowaly!!! To numer 18 a ja nie mam pojecia jake numery dotycza takich noworodkow!!! Ale fajnie ze wam tez sie podobaja!!!

Do góry