reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Dzieki, ale postanowilam wiecej na razie nie kupowac!!! Moze znow mi przyjdzie ochota po przyszlym poniedzialku, bo wtedy mam to USG genetyczne, ktorego bardzo sie boje!!!
Jak wszystko bedzie dobrze to ruszam dalej na podboj sklepow!!!

Kreciku buciki pierwsza klasa ;D ja swojemu maluszkowi kupilam ostatnio tylko bawelniane body w malutkie misie i napisy OURson ;) Ale takie zwykle bez jakiejs rewelacji

Czasem te zwykle sa duzo ladniejsze niz te wymyslne!!! Ja zawsze mowie, ze czasem mniej znaczy wiecej!!!

Ja dostałam od koleżanki dziś pięknego pajacyka ze stópkami w kształcie misiów,jest różowy i milusi.Jak wrócę do domku to cyknę fotkę bo nie wzięłam do rodziców aparatu.Zaraz pokażę wam co upolowałam na Allegro :) Cholercia,kasy mi brakuje na wykończenie pokoju ale na ciuszki jakoś wyskrobuję ;) Ale nie umiem sie powstrzymać!

W sklepach jest napewno dużo drożej a mój mąż ma taką zdolność wyszperać cos ślicznego na Allegro,mimo ze nie jest to nowe to przecież takie malutkie dziecko nie zdąży zniszczyć takiego ciuszka i moga później skorzystac inne dzieci :)

reklama
Oczywiscie!!! Ja wiem ze dostane duzo rzeczy po synku mojej siostry!!! Ona tez bardzo ladnie dzieci ubiera takze sie tylko moge cieszyc ze dostane te rzeczy !!! Ale sama tez chce kupowac bo chyba to jest najwieksza przyjemnosc kupic cos wlasnemu dziecku, co nam sie podoba!!!

Do góry