• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Ewstra ale śliczne kolorowe ubranka:-)

Ja o karuzeli jeszcze nie myślałam...ale może czas poszukać, może znajdzie sie jakąś fajna promocyjka:-)

K&M wg opisu zapinany jest tylko w kroczu. Ja innego zapięcia nie widzę. Wydaje mi sie ze trochę cieżko będzie to dzidzi założyc choć pajacyk śliczny

Ostatnia edycja:
no wlasnie ja tez sie obawiam ze moze to powodowac niepotrzebne zdenerwowanie u maleństwa... i tak to jest jak juz znajde cos co nie jest niebieski i nie ma dinizaura to jest niepraktyczne :) hihi

powiem Wam ze ja mam wrazenie ze dla chlopców jest o wiele bardziej uboga garderoba a jak juz cos jest to albo z samochodem albo jakims potowrem dinozaurem albo kosmita.... jakos tak nawet body nie sa takie ladne tylko proste i juz. no ale coz... jak podrosnie to bedziemy stroic naszego mezczyzne tak jak tatusia

A ja właśnie bodziaków szukam głównie w dziale dla chłopców:baffled:. Chociaż może to wina ludzi wystawiających aukcję, bo w dziale dla dziewczynek same różowości, a wszystkie ciekawe wzory są u chłopców. Ale jak patrzyłam na strony sklepów, to też te chłopięce jakieś mi bliższe.

Ewstra jaka piękna chusta :-) to tkana ??

K&M a ja podobnie jak tricia uważam że dla małych dziewczynek są w większości różowe wdzianka a dla chłopców większy wybór kolorków - i mnie się bardziej te chłopięce podobają ale już tak powyżej trzech lat ciężko znaleźć fajne nie bure ubranko dla chłopca :tak:

Lejsid macie racje faktycznie dla dziewczynek wszytsko na rozowo :) hihi i tak zle i tak niedobrze :)
ale wierze ze kazda z nas wybierze same najladniejsze ciuszki dla naszych pociach jak narazie zdjeica pokazuja ze tak jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry