reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
No super, a ja w kółko w 2 parach spodni spadających mi z tyłka chodzę i w jednych leginsach co też mi spadają do kostek :( i tak do pracy jeszcze chodzę!!!!!i za krótkie bluzeczki sięgające mi do pępka !

Maria - ja miałam podobnie, aż w końcu się wkurzyłam. Jesteśmy w końcu kobietami, pięknymi, wartościowymi kobietami. I musimy o siebie dbać! i czuć się dobrze w tym, co na siebie zakładamy. Przed nami jeszcze 2-3 miesiące chodzenia z brzuszkiem i nie chcę zaklejać wszystkich luster w tym czasie ;)

Święta racja Ivi:-)
A ja wstawiam zdjęcia zakupów sobotnich w hurtowni gdzie ceny były takie fajne a rożki za 13 zł Zobacz załącznik 418002Zobacz załącznik 418003Zobacz załącznik 418004Zobacz załącznik 418005Zobacz załącznik 418006 CIMG0716.jpgZobacz załącznik 418008Zobacz załącznik 418009Zobacz załącznik 418010

Ivi masz rację ! dość tego szukania wózków i rożków itd itp :) muszę coś na tyłek założyć! tyle że już za późno żeby coś na święta założyć ładnego :( a 25 grudnia mam urodziny i nawet o tym nie pomyślałam żeby się jakoś ubrać z tej okazji jak człowiek :( nawet podarte jedne leginsy mam więc obciach.
A dziś mi gin powiedziała że to wczesna ciąża to co ona ze mną o porodzie będzie gadać jak tak daleko do tego jeszcze :)

reklama
Do góry