• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Angel - w sumie ja na to nawet nie patrzę jak na kołyskę (kołysek przy Tymku się boję, bo z ciekawości pociągnie i nie daj Boże wywróci... poza tym nie chcę przyzwyczaić młodej do kołysania;) ). Na to co znalazłam patrzę jak na mini łóżeczko :)

a my zmieniliśmy zdanie co do łóżeczka!! jakoś nas natchnęło, szczególnie że mój mąż jakoś niechętny był do przenoszenia Tymka do "dorosłego" łóżka (jeśli pamietacie, to chcieliśmy kupić rozkładanego piętrusa a Maleńką kłaść do drewnianego w którym teraz śpi Tymek).
Ale trafiłam na allegro na coś takiego:
Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP NOWOŚĆ!!!! (2017862053) - Aukcje internetowe Allegro
i już to zamówiliśmy :-)
Wydaje mi się super funkcjonalne. To takie "mini łóżeczko" na kilka pierwszych miesięcy, z możliwością dostawienia do łóżka rodziców. Jak przyjdzie i zmontujemy to podzielę się wrażeniami:-)

Ta firma działa 10 km od mojego miasta :) My kupujemy od nich łóżeczko :)

Ivi ja też! :) Od początku chce kołyske- ale nie jako kołyske, chodzi mi o wymiary bardziej , nie mysle wogole o kolysaniu- mozna sprobowac, ale to nie cel tego zekupu ;-)
No i podoba nam sie, bedziemy mysleć! :D

MaMicurina - żelazko wg mnie tylko to ŻELAZKO PHILIPS GC 4410 PROMOCJA !!! (1987724521) - Aukcje internetowe Allegro Jest na prawdę super!! mam je od 1,5 roku i jest genialne. Szybko się nagrzewa, bardzo fajnie "paruje" itd. Jestem z niego na prawdę zadowolona i z tego co widziałam, to cały czas ma bardzo wysokie opinie na ceneo.

A deska.. zależy ile macie kasy i miejsca.. Bo wg mnie równie ważne, jeśli nie wazniejsze, jak żelazko, jest własnie deska.. A deska tylko szeroka i stabilna... jak szukaliśmy to któraś z "wyższych modeli" Vileda były super.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry