Kasiulka!
Fanka BB :)
właśnie moja przyjaciółka poleciła mi triumpha Mamabel Micro Stretch N, mówi że super wygodny, szczególnie na początku kiedy to biust zminia swoje rozmiary z godziny na godzinę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

właśnie moja przyjaciółka poleciła mi triumpha Mamabel Micro Stretch N, mówi że super wygodny, szczególnie na początku kiedy to biust zminia swoje rozmiary z godziny na godzinę
noo...przynajmniej robisz to oszczędnie:-)...ja też miałam już nie kupowac a juz na pewno nie do 3mcy i tak nie dalo sie...coz bede pozniej handel uprawiacKurcze ja ostatnio w tesco 5 body Disneya takie ładne z myszka mini kupiłam za 30zł hehe i 3 bodziaki rozpinane po całości za 12zlMiałam już nie kupować ciuchów ale z tych nudów czekam na zakończenie chyba 15 aukcji
zbankrutuje głupia
![]()
ja już w sukienkach zacyznam wyglądac jak balonik na przodzie...namiocik znaczyManta i teraz się zbulwersowałam bo ja za swój dałam 120złi wyglądam w nim jak duża różowa świnka
jak kupowałam to lepiej leżał
Spoko staram się nie bankrutować, ale ciężko to widzę![]()

mnie te pierwsze sie podobają bo ja kocham białe:-)Aaaaaaaaaaaaaa wygrałam :-):-):-):-):-) To się pochwalę
procz tego wygrałam chyba jeszcze z 15 innych aukcji, ale cóż jak mała nie założy to oddam koleżanką![]()
Chyba normalnie poszukam jeszcze czegoś z kapturkiem...
ja za swój dałam 18zł
ale na takie typowo "domowe" potrzeby, tylko do podtrzymania wkładek, to polecam staniczki z auchan'a