Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja musze sobie jakis szlaban na zakupy zrobic i to powaznie policzylam dzis ile mam pajacykow bo ciagle mam wrazenie ze mam malo, kolezanka byla ze swoja coreczka u mnie mala na 4 tygodnie i mowi ze juz z pierwszych ciuszkow powyrastala i odlozyla je dla mnie, wiec policzylam moje zapasy na rozmiar 56 alno nb bo to wiecie zalezy od firmy i tych najmniejszych wyszło mi 20 sztuk... nie tylko pajace ale i dresiki polspiochy takie cale zestawy ubraniowe, potem mam rozmiary 0-3 wiec wieksze niz 56 i tego mam mało a na 68 to 3 pajace... wiec co zrobilam odpalilam allegro i zamówilam 6 pajaców biore udzial w kliku aukcjach i juz sie gubie bo dostaje maile prosze o wplate a ja nie wiem za co... ojoj nie dobrze. Chyba sobie zakaz na forum dam bo to przez te Wasze zakupy hihijak naogladalam sie tych kubusiowych ogrodniczek to sama kupilam pajac z kubusiem ojojoj... a termometru jak nie kupilam tak nadal nie mam, kosmetyki tez czekaja, reczniczek wanienka frida i leki takze... ale to juz w lutym bede kupowac ZAKAZ!! ZAKAZ sobie samej daje...
![]()
ja codziennie po 4-5 paczek dostaje
ale dziś już tylko zakupy w aptece internetowej zrobiłam i Allegro się nie tykam 
tak samo mialam ostanioja musze sobie jakis szlaban na zakupy zrobic i to powaznie policzylam dzis ile mam pajacykow bo ciagle mam wrazenie ze mam malo, kolezanka byla ze swoja coreczka u mnie mala na 4 tygodnie i mowi ze juz z pierwszych ciuszkow powyrastala i odlozyla je dla mnie, wiec policzylam moje zapasy na rozmiar 56 alno nb bo to wiecie zalezy od firmy i tych najmniejszych wyszło mi 20 sztuk... nie tylko pajace ale i dresiki polspiochy takie cale zestawy ubraniowe, potem mam rozmiary 0-3 wiec wieksze niz 56 i tego mam mało a na 68 to 3 pajace... wiec co zrobilam odpalilam allegro i zamówilam 6 pajaców biore udzial w kliku aukcjach i juz sie gubie bo dostaje maile prosze o wplate a ja nie wiem za co... ojoj nie dobrze. Chyba sobie zakaz na forum dam bo to przez te Wasze zakupy hihijak naogladalam sie tych kubusiowych ogrodniczek to sama kupilam pajac z kubusiem ojojoj... a termometru jak nie kupilam tak nadal nie mam, kosmetyki tez czekaja, reczniczek wanienka frida i leki takze... ale to juz w lutym bede kupowac ZAKAZ!! ZAKAZ sobie samej daje...
![]()
dziewczyny, kupiła któras te takie gabki do kapilei tzn. o taka podkładkę na która sie kładzie malucha w wanience żeby sie nie podtopił(taki mis z gabki) ???? bo jestem ciekawa czy w ogóle warto.