• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Ja kupiłam i Fridę i gruszkę do noska-sprawdzę sama co będzie dla mnie i dla maluszka najlepsze...:)
A co do kurteczek na zime dla nas wydaje mi się,że aż tak zimno to nie będzie i jakoś dam radę zmieścić się w jakąś swoją cieplejszą w razie czego...ale widziałam na allegro taki płaszczyk pod nazwą "grzybek ciążowy" i się nad czymś takim właśnie zastanawiam,bo będzie można go później wykorzystać:)

O coś w tym rodzaju mi chodzi; http://moda.allegro.pl/item1194482100_plaszczyk_grzybek_xxl_niebiesko_szary.html
tylko tutaj akurat używany znalazłam...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupiłam i Fridę i gruszkę do noska-sprawdzę sama co będzie dla mnie i dla maluszka najlepsze...:)
A co do kurteczek na zime dla nas wydaje mi się,że aż tak zimno to nie będzie i jakoś dam radę zmieścić się w jakąś swoją cieplejszą w razie czego...ale widziałam na allegro taki płaszczyk pod nazwą "grzybek ciążowy" i się nad czymś takim właśnie zastanawiam,bo będzie można go później wykorzystać:) znajdę link to wkleję...

myślałam własnie o tym okresie takim jesiennym mam nadzieję, że zima wejdę w swoją kurteczkę... choć taką krótką mam to nie wiem.
UROCZY PŁASZCZYK CIĄŻOWY ROZM. 'S/M' - CZARNY (1186344200) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
efinka czy o tym mówisz?

Co do kurteczek na zime to ja na szczescie mam problem rozwiazany, bo synek urodzil sie w bardzo podobnym okresie jak teraz bede rodzic (poczatek grudnia) i po nim mam taki plaszczyk do kolan w ksztalcie litery A. Kupilam go za jakies 160zl w normalnym sklepie nie ciazowym i spokojnie nosilam go do rozwiazania i w zasadzie chodze w nim caly czas jak jest w miare lekka zima. Powiem Wam szczerze, ze mi w ponczo to juz poczatkiem pazdziernika bylo zimno i musialam zaopatrzyc sie w cos cieplejszego, a w przyduzawych kurtkach wygladalam fatalnie, wiec potrzebowalam cos bardziej dopasowanego:tak:

Jolu plaszczyk bardzo ladny, choc wyglada na dosyc cieniutki. I ciekawi mnie cena, bo te 2,50zl to chyba jakas sciema:eek:

20100819165.jpg20100819171.jpg20100819169.jpg20100819170.jpg20100819164.jpg20100819167.jpgA to moje zakupy dla maluszka...zaczynam wszystko powoli kompletować ;)20100819168.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry