reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Moj P nie był zaiteresowany zakupami dopoki nie poznal płci :) teraz to szaleje bardziej niz ja bo juz wszystko mamy a on caly czas dokupuje cos nowego. No i ma fiola na punkcie bucikow :)

reklama
Dziewczyny!
Mam do sprzedania kombinezon - z zewnątrz sztruksowy, ciepły ale nie puchowy. Zanim wrzucę go na allegro to chciałabym abyście go zobaczyły - może któraś z Was byłaby zainteresowana?
Ponieważ zdjęcia robiłam wieczorem, to na kombinezonie jest jakaś taka żółtawa poświata, przez którą może wydawać się, że kombinezon w miejscach, gdzie jest "misiek" jest jakiś zażółcony, ale to tylko poświata na zdjęciach. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogę jutro zrobić zdjęcia przy świetle dziennym....a teraz póki co wrzucam te zdjęcia, które mam...
5.jpg2.jpg1.jpg4.jpg3.jpg

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 72
Podobno sa ok, ale ja sama nie mam nic z tej serii. Ale moja kolezanka uzywa tylko tych kosmetykow, pampersow i jest bardzo zadowolona. ale znam tez opiennie negatywne. Wiec co osoba to inna opinia :)

Niestety nie znam tej marki.. bo tutaj nie ma rosmana, ale pieluchy moja kuzynka polecala.

A to literki, ktore dzisiaj zrobilam do powieszenia nad kolyska malucha :)

Załączniki

• PA270002.jpg
    PA270002.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 68
  • PA270001.jpg
    PA270001.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 60
  • PA270003.jpg
    PA270003.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 49
Amerie, to byly takie puzle dla dzieci z gabki do ukladania na podlodze.. i wycielam z nich tylko literki i zszylam luzne kawalki sznureczkiem. Kolory juz takie byly ;)

reklama
dziewczyny co sądzicie o kosmetykach dla dzieci babydream?? w rossmanie są i zastanawiam się czy korzystać z tej marki
Też na nie ostatnio patrzyłam jak szukałam "jelenia", wiadomo, jedni chwalą, drudzy negują, moja siostra kupuje wszystko w biedronce i chwali, trzeba po prostu próbować. Ja na początek kupiłam 2paczki oryginalnych pampersów i chusteczki też. Tylko mam problem co do kąpieli bo dostałam oilatum i atoperan, wszystko alergiczne...

Do góry