reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ja mam serie Babydream, kosmetyki ładnie i delikatnie pachną. Sama ich używam i mam nadzieję, że będą odpowiednie dla mojego synusia :) Poza tym mam mydełko i krem pielęgnacyjny Bambino.

A ja mam jeszcze kremik do pielegnacji Ziajka ktory POLECAM! Jest tani a super pachnie i mam nadzieje ze dla dzidzi bedzie ok, a jak nie to wcale sie nie obraze :)

Ja jak w temacie :). Mydełko Bambino, oliwka i szampn Baby dream ale kremik do buzi Ziajka od pierwszego dnia życia. Ziajkę tę właśnie używa już od dawna moje drugie dziecko 8 -letnie i jest to krem, który ładnie nawilża io nie podrażnia (a kilka już sprawdziłyśmmy..).
Nie jest to jednak krem na duży mróz - wtedy trzeba zmienić na coś innego.

HEJ mamuśki sorrki że tak wpadam w Wasz wątek ale mam do odsprzedania niemieckie krople na kolki sab simplex ( oczywiście są one nowe , nie otwarte) zostały mi dwa opakowania jak coś to piszcie :)) w Polsce bardzo trudno je dostać a nie kazdy ma mozliwość jechac do Niemiec, jak kazałam kupic mojemu mężowi tak zapobiegawczo i okazało się ze niuńka nie ma problemów z brzuszkiem wiec nam sie nie przydadzą....

Halo mam pytanie/problem!
W moim szpitalu dla maleństwa trzeba tylko chusteczki i pampersy.
Zakupiliśmy wczoraj więc pampersy, były w opakowaniu 94 sztuki.
Tylko zastanawiam się ile bierzecie tych pampersów? Całe opakowanie, czy np.20?
Nie chcę żeby było ani za dużo, ani za mało stąd to moje dziwne pytanie.

uzywalam Hipa caly komplecik i mala dostala uczulenie, i zmienilam na Balneum i jje przeszlo wysypki, a teraz podobno moje wiekszosci znajomych sie chwala dobre z babydreams wlasnie na tym zastanawiam czy kupic baby dreamas ale do kapieli na pewno bede uzywala balneum i po kapieli bede uzywala oliwke, a do wyjscia na sapcer krem do buzi z nivea i do pupy sudocrem...

a jeszcze jedno pytanie z jakiej firmy kupiliscie papmpersa dla noworodkow?

Ostatnia edycja:
Amerie - ja bym wzięła tak po 8 na dzień czyli 25 powiedzmy. Jakby "odpukać" trzeba było zostać dłużej można dowieźć ale całe duże opakowanie na pewno się nie przyda od razu ...

Ja mam Pampersy sensitive na początek, jak nie będą uczulać to przy tym zostaniemy

reklama
Do góry