reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Holly - co do maty to ona jest rewelacyjna miałam taką jak mój Kamilek miał 2 miesiące. Bardzo byłam z niej zadowolona.Dużo na niej leżał i bardzo szybko potem zaczął nam siedzieć i wstawać bo duzo na tej macie się kręcił itd. Tylko wydaje mi sie, ze drogo ją kupiłaś bo widziałam tańsze na allegro, chyba, ze mi się wydaje. Teraz mamy dostać matę na chrzciny od chrzestnej tylko niewiem dokładnie jaką ale napewno z Tiny Love albo Fisher Price.

reklama
Co do pampersów to my też lecimy na 1 zostało mi jeszcze 18 szt. i przejdziemy na 2 bo mamy w zapasie 2 paczki z Pampers. Co do osikanych plecków to samo miałam przy moim Kamilku chłopcy tak sikają trzeba odpowiednio im tam siusiaka ustawić już nie pamiętam czy lepiej do góry czy na dół. Przy Juleczce teraz nie mam takiego problemu :)))

Ja mam takie zwykłe za 20 zł i nie polecam, wyziębiła mi się bardzo szybko w nim woda.
My jak gdzieś jedziemy to wrzątek do termosu, sypie mleczko do opakowania i w razie czego mieszamy.

Ja mam swoje odciągnięte mleko w butelce i przy wyjściu nie wiem w czym mam przetrzymać żeby nie wystygło przy tych temp na zewnątrz. Ale może masz rację: wrzątek w termos, jakiś kubek i butelkę wstawię i poczekam aż się zagrzeje :)))

A to dla Julka na swieta :)

Załączniki

• P1000137.jpg
    P1000137.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 57
Elzu chcialam kupic podobne sliczny zestaw :-Dale kolory mi nie odpowiadaly i kupuje sniezynke na swieta hehe widzialam tez reniferki ale to nie na Wiki bo czapeczki sa za duze na moja kruszynke
a dziewczyny co kupujecie na mikolajki i pod choinke pociecha bo ja mam mętlik w glowie za duzo do wyboru

reklama
Do góry