reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Niestety rozmiar rozmiarowi nie jest równy i często to co pisze na metce to nijak sie ma do wielkości.
U mnie niestety jeszcze wiele ciuszków jest za dużych ale i tak już da się zauważyć jak bardzo maluchy urosły od wyjścia ze szpitala :)

reklama
Czy używa/ła któraś może tych pieluszek z biedronki Dada? słyszałam pozytywne opinie ale nie wiem czy warto czy nie warto, pewnie i tak kupię i wypróbuję bo taniutkie są ale chciałabym najpierw jakąś opinie. z góry dzięki

U mnie w rodzienie uzywały i niestety nie chwaliły sobie. Bo nie ma rzepek tylko jakas folia która jak tylko gdzies troszke się zatłuściła od kremu czy oliwki to ciężko było zapiąć... przynajmniej kiedyś tak było, może teraz coś się zmieniło.

daissy moja siostra uzywala tych pampkow dada i super byly ja uzywam pampersow i hagissow ale jak bym byla w polsce to pewnie bym dada kupywala ;-)w cerfurze tez sa jakies tanie pamki z tego co pamietam i tez moje znajome uzywaly i nie narzekaly :-)

reklama
Dada kupiłam i zużyliśmy 2 :) reszta leży i czeka aż nam braknie innych. Są moim zdaniem za szerokie w kroku.
Z tańszych polecam BABYDREAM z rossmana, wole je od papmersów. Ja zmieniam często pieluszkę i nie potrzebuję tak absorbującego wkładu jak maja pampersy, one puchną małemu jak balon. Rossmanowskie są moim zdaniem najlepsze i nic nie wycieka, jak mu dam pampersa to zawsze muszę zmieniać też body bo mojemu zawsze coś wyjdzie bokiem. BABYDREAM maja duże te falbanki i wszystko trzymają. Krój taki jak u Pampersa a Dada są grubsze i w kroku 3 cm szersze i mają małe te falbanki. Bella też są wielkie między nóżkami.

Wypróbowałam wszystkie chyba pieluch już, mam pootwieranych jeszcze 6 paczek w domu ale kupuję rossmanowskie :) polecam

Do góry