• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Mój mały na początku się karuzelą nie interesował,ale teraz zauważyłam że coraz częściej na nią patrzy z wielkim zainteresowaniem...
Teraz wyczerpały się w niej baterie,ale wcześniej uspokajał się przy lecącej muzyczce...ciągle zapominamy by kupić baterie i w rezultacie karuzela jest ,ale nie działa :-Dnajważniejsze,że maly mimo wszystko ją zauważa ;-)

My kupilismy malej karuzele na gwiazdkę. Na początku używaliśmy głównie dla melodyjek,a teraz od kilku dni już zaczyna na nią patrzyć wiec jej włączamy. Póki co widać zainteresowanie.

my wczoraj wymienilismy baterei bo sie wyczerpaly, i Amanda byla bardzo podniecona karuzelka, machala lapkami i wydawala dzwieki + patrzy sie za elfami przelatujacymi.. wczesniej tylko muzyka leciala nie zwracala uwagi, wiec jak dla mnie karuzela jest dla troche starszego dziecka, i wiadomo ze jak zaczyna szarpac i juz siadac to karuzele trzeba zdjac, wiec tak naprawde na bardzo krotko wystarcza.. (jak wszysktie rzeczy/ubranka przy takich malych dzieciatkach;) )

Dziś odebrałam pas Pani Teresa,ale się natrudziłam by go założyć ,a jescze bardziej by go zdjąć :/
Ale jak juz go nosiłam to wcale jakoś bardzo go nie odczuwałam i nie przeszkadzał mi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry