reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Kochane wczoraj przyszła mi tunika, którą zamówiłam na allegro (we wtorek)

NOWOSC TUNIKA BOMBKA DEKOLT WIOSNA +GRATIS 0133 (1029150334) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem mega zadowolona :))) I śliczny dekoldzik i cudowne wygląda na brzuszku - narazie mam mały ale jak sie ją troszkę bardziej naciągnie to wygląda super :) Do tego założyłam legginsy, szpileczki i miodek jest :))) Materiał przyjemny takze ja jestem bardzo zadowolona :)

reklama
Bardzo ładna tunika i bardzo podkresla kobiece walory Paulinka109 ja niestety nie mam konta na allegro i nigdy tam nie kupowałam.Może warto o tym w koncu pomysleć bo widze ze niezle skarby tam mozna znaleść.

Bardzo ładna tunika i bardzo podkresla kobiece walory Paulinka109 ja niestety nie mam konta na allegro i nigdy tam nie kupowałam.Może warto o tym w koncu pomysleć bo widze ze niezle skarby tam mozna znaleść.

Jasne że warto :-) ja wiele rzeczy kupuje.

Inez79 - ja zastanawiałam się nad tą moją albo nad tą Twoją właśnie :))) Ale skoro polecasz to chyba sobie ją zamówie :) Ja też jestem mega zadowolona :)

M. w końcu odebrał przesyłkę z duperelami, w tym butelkami TT

niestety...nie przemawiają do mnie...dla mnie sa jakieś takie wiotkie:confused:...bez porównania z aventowskimi...chyba jednak wrócę do aventu i nuby

Meryan wyraziłam włąśnie taką samą opinię na temat butelek TT...ten plastik tami jakiś miękki że jakby facet go ścisnął to by zmiął tą butelkę. Avent o wiele lepiej się prezentuje.
A te lovi oglądałaś ? Bo mnie się bardzo podobają .

A do mnie dzisiaj rano przyszła kolejna paczka z pięknej mamy :-) Kupiłam legginsy, koszulę, z krókim rękawem i sweter, taki cieplejszy. Ostatnio stwierdziłam, że tylko w ubraniach ciążowych naprawdę ładnie się wygląda. Cała reszta, nawet jeśli mają elastan, sprawiają wrażenie, jakbym sie spasła jak świnia.

reklama
Do góry