reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Ja planowałam nic nie kupować przez dłuższy czas, ale mój M przywiózł mi wczoraj do domu fotelik samochodowy - kupił używany od kumpla. Ja uważam, że za wcześnie na ten fotelik. Na dodatek jest niebieski, a ja mam przeczucie, że będzie dziewczynka.:baffled:

Mysza84 Ciuszki wspaniałe.

reklama
Ja kupilam wczoraj krem na rozstepy, tutaj w kosmetycznym (w Anglii) nie bylo nic co polecacie :/ wiec kupilam sobie taki nie najdrozszy i nie najtanszy.. narazie raz smarowalam, ale ladnie pachnie i sie rozsmarowuje wiec jest ok :), a ktoras z was poleca moze vichy? Bo moge kupic taniej..

Mysza ja jestem 3 tyg dalej niż Ty a też nie planowałam kupować nic przed 5 miesiącem. Ale, że nie wytrzymałam :D to kupiłam kilka body i śpiochów. Też wszystko w kremowych odcieniach bo to neutralne kolory :D

Ja sobie obiecałam, że zaczne kupowac ciuszki dopiero jak poznamy płeć. Po Mikusiu mam mnóstwo ciuszków, ale od rozm.74 bo do tego rozmiaru poodawałam koleżankom hahah ;);)...ale to nic, będę miała przyjemnośc w kupowaniu :) Poza tym mam nadzieję ,że tym razem będzie dzieczwynka więc odkładam kaskę na różowe szaleństwo zakupowe ;)

Ja też sobie obiecałam że na razie nic nie kupuję :-) bo nie może moje dziecko mieć samych beżowo białych ubranek :-)
Pod koniec maja planujemy wyjazd na wakacje, najprawdopodobniej Hiszpania, a do tego czasu już na pewno będziemy wiedzieć kto się w brzuszku zadomowił więc tam może coś kupimy pięknego :-)

Ja mam ogromną ochotę na kupienie czegoś dla dziecka :) Ale wszyscy powtarzaja mi ze to za wczesnie i już sama nie wiem co robic :(
Zreszta za jakiś miesiąc bede się przeprowadzać wieć chyba sie wstrzymam narazie by potem tego nie przenosić tak:)

Ja zamówiłam wczoraj mojej Iskierce matę dla niemowląt z Fisher Price :-) na BP za punkty Payback :-) powinna przyjść do 2 tygodni :-)

1zp1xjl.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
No ja z ciuszkami dałam już sobie spokój, do momentu kiedy nie dowiem się o płci dzidziusia. Więc teraz jest etap zabawek :-)

Do góry