reklama
paulinka109
Fanka BB :)
My z mężem mieszkamy narazie w 1 pokoju więc dzidzia nie ma zbyt duzego wyboru
Ale nasz domek jednorodzinny jest większy z dnia na dzień
)) Myślę że wprowadzimy się jak już maleństwo troszkę podrośnie może jak będzie miało z pół roczku...
No ja teraz bede sie przeprowadzala do mieszkania wiekszego troche niz mamy to bo to ma prawie 40m2 a tamto ma 60m2 ale bedziemy mieszkac z moimi rodzicami wiec tez bedziemy mieli jeden pokoj ale planujemy postawienie domku, ale to jeszcze troche czasu.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny kiedy można zacząć kupować ciuchy ciążowe?? Zwłaszcza chodzi mi o spodnie bo w niektóre już nie chodzę...
jak ci ciasno to kupuj już teraz, teraz są super spodnie ciążowe, w ogole nie widać że ciążowe w niektórych (nie to co kiedyś ciężarne ogrodniczki ;-) ). Ja obkupiłam się półtora tygodnia temu bo już przestałam się dopinac w większości i śmigam od kilku dni i jestem zadowolona. A w niedziele kumpela dała mi całą siatę ciuchów ciążowych więc mogę rosnąc dalej, a co ;-)
Oj widze ze co niektóre dziewczyny szaleja juz ostro z zakupami.Ja na razie mieszcze sie spokojnie w swoje rzeczy, ale zaczne sie ogladac za jakimis ciążówkami.Nie spiesze sie tez za specjalnie bo moja siostra rodzi za miesiac wiec napewno sie mi cos skapnie po niej
.Wiec w sumie dla swojej dzidzi nie kupuje ciuszkow dzieciecych tylko poki co dla niej i czasami sie zastanawiam czy napewno wszystkie jej dam jak urodzi bo sa taki slodkie.Bedziemy mialy dzieciaczki z tego samego roku.

Elzu
Moja siostra ma juz pannice 2 i pol letnia i ciagle mi mowi ze ja musze miec panienke tez zeby ciuszki odziedziczyc
ale zapowiedziala ze ma juz naszykowane noworodkowe ciuszki takie rozne ze moga pasowac dla chlopca tez wiec jak bede w domku to zabiore 
kasiazar
A ja dla dzidzi mam kaftaniki, body i pajacyki po koleżanki synku. Wszystkie niebieskie :/ wiec liczymy ze jednak chłopak będzie 
Narazie nic nie kupuje poczekam na płeć maluszka, ale oglądałam juz łuzeczka i inne takie potrzebne rzeczy.
Narazie mieszcze sie w swoje ubrania , ale nie moge doczekac sie już tych ciązowych zeby pokazywac brzuszek
Narazie nic nie kupuje poczekam na płeć maluszka, ale oglądałam juz łuzeczka i inne takie potrzebne rzeczy.
Narazie mieszcze sie w swoje ubrania , ale nie moge doczekac sie już tych ciązowych zeby pokazywac brzuszek
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny jestem dopiero w 7 tygodniu a już się nie mieszczę w większości spodni... czy to normalne??? A może za bardzo sie objadam?? Strach pomyśleć co będzie później...