reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Chcem kupic taki fotelik maluszkowi, poczekam tylko az wroci tatus zeby zaakceptowal

FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK OD SS!!! (989445338) - Aukcje internetowe Allegro

Też ostatnio chciałam właśnie taki kupować, ale stwierdziłam że poczekam jeszcze trochę. A dokładnie to taki 2010LEZACZEK BUJACZEK CUDOWNA PLANETA FISHER PRICE (985044284) - Aukcje internetowe Allegro tylko w innym miejscu na allegro był tańszy

a ja w ciazowych spodniach biegam juz od ok 2tyg bo moje mnie uciskaly w pasie a te ciazowe sa super wygodne:-)

Jestem tego samego zdania :-) dlatego też już w ciążowych kieckach biegam.

Świetne :-) też sobie zamówię :-)
Kiedyś widziałam takie ze stópkami na brzuszku, ale kosztowały coś ok 79zł...

W. właśnie do mnie dzwonił że przyszła mata niemowlęca którą zamawiałam na bp :-)

Eeeee... Joaś normalnie podoba mi sie ten pas ciążowy! Chyba też sobie taki zamówię albo nawet dwa :D Dobrze, ze już niedługo będzie coraz cieplej bo fajnie w leginsach będzie można dreptać :)) A to i wygodne i ładne :)

Pasy są naprawdę super, ja z ciąży z Mikim mam 3 i sprawdziły sie rewelacyjnie, zwłaszcza do krótkich zwykłych nieciążowych topików,coby goły brzucholek nie wystawał, z tych co Joaś wkleiła, mam ochotę na 2(11 i 12) wzorzyste,idealne do gładkich t-shirtów:-)

reklama
No ja właśnie 2 zamóiłam bo wydaje mi się świetna cena :-) ale jeszcze nie wiem które wybrać. Na pewno we wzory, bo wolę niż takie gładki.

Do góry