reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Ja tez zakupy musze odlozyc do czerwca bo czeka nas przeprowadzka i podobnie jak Violett nie chce miec dodatkowych pudel, ale kase juz odkladam i jak tyklo sie urzadzimy to zaczynam zakupowe szalenstwo :) A jak jeszcze dowiem sie jaka plec to juz wogole :)

reklama
My też się będziemy niebawem przeprowadzać, ale mimo iż kupiłam już trochę tych ciuszków, zabawek i innych potrzebnych dla dzidziusia rzeczy to nie zajmuje to jakoś wiele miejsca i nawet przy przeprowadzce nie będzie z tym problemu.

No mi bardziej chodzi o to ze w tym mieszkaniu nie mam miejsca na odkladanie rzeczy dla dziecka. No i jednak sade ze bez sensu potem to przenosic, paowac do pudel i wogole. A tak na nowymmieszkanku. Kupie wypiore wyprasuje schowam do szafeczki i bedzie lezec :)

Ja mam wszystkie ciuszki w jednej wielkiej siatce, nie zajmuje to wiele miejsca. Na razie nie piorę i nie pracuję bo i tak jeszcze będę to 100 razy oglądać i pokazywać znajomym to się jeszcze wybrudzi ;-)

ja też uważam,że ciuszki i drobne zakupy zajmują tyle miejsca, co kot napłakał
a warto....bo powoli zaczynają się wyprzedaże....koleżanka w smyku mówiła,że się coś powoli szykuje:-)

a ...i prać też raczej przed samym porodem:tak:

My juz w weekend przegladalismy allegro i wybieralismy wozek, nosidelko, wanienki itp wiec mam juz na oku pare potrzebnych rzeczy tylko czekam az zaczne zamawiac :))))) ale jestem tym podjarana :)

Ostatnia edycja:
mama2010 - hehe tak tak :) Takie zakupy zawsze sprawiają radosc :))) Nie ma co czekac :D ZAMAWIAJ :D Bo Ci jeszcze podjaranie minie i bedzie klops :D

Meryan dobra wiadomość ze w Smyku za niedługo wyprzedaże...choć ostatnio stwierdziłam że z ubranek dla niemowlaków które tam są unisex to już mam wszystkie które mi się podobały ;-)
Ja mam do Smyka tą kartę -10%...zawsze to trochę taniej przy zakupach wychodzi.

I popieram -> tyle co kot napłakał ;-)

reklama
dziewczyny poradźcie jakie wybrać łóżeczko (czym się kierować) i jaki wózek? rodzimy w listopadzie, czy wózek będzie od razu potrzebny? czy dopiero wiosną(mżoe to głupie pytanie ale ja się wogóle nie znam )

Do góry