reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Mysza,ale słodziutkie sandałki, zaraz sobie wyobrażam takie nuzie słodkie,miodzio:-)

a...i te flanelki z motherhood widziałam wczoraj w smyku po 29 zł

kobitki, te , które wybierają się do Hiszpanii,polecam odwiedzić hiszpańską Zarę:tak::tak::tak:,te w Polsce niech się chowają...padniecie z wrażenia,jeżeli chodzi o ciuszki dzieciowe, cuda

reklama
Mi się wydaje, że jeśli chodzi o ciuszki to gdziekolwiek na zachodzie jest większy wybór niz u nas :-(
wczoraj padłam jak zobaczyłam co jest w tym H&M maternity w Złotych Tarasach w porównaniu z tym co jest za granicą ...
szkoda, że euro podrożało, ale i tak planuję spore zakupy w czasie naszych małych włoskich wakacji :-) P. chciał jechać z jedną walizką ale to zdecydowanie głupi pomysł :-)

Ja mam narazie kupionych kilka rzeczy neutralnych dla noworodka... Prawdziwe zakupy zacznę jak będziemy wiedzieli kto zamieszkał w moim brzuszku :) Już się nie mogę doczekac :D:D:D

Mysza - przyszła mi zielona bluzka i sukienko-tunika... Jestem bardzo zadowolona :) Ale ja mało kiedy jestem niezadowolona :D Materiał moze nie jak u Prady ale dla mnie fajnie ;)

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nie mam nic dla dziecka. Na razie skupiłam się na sobie :-) Wczoraj kupiłam sobie w H&M taką koszule tunike do legginsów, trafiłam na wyprzedaży za 40 zł.
A zakupy dla dzidziusia zacznę po USG, czyli po 25 maja.

Mysza, super pomysł z ta skarbonką.

ja na razie nie mam ani nic dla siebie ani dla dzidzi :) ale przymierzam się do kupna spodni ciążowych :) nawet byłam w h&m ale się przeraziłam, gdy zamiast 38 okazało się, że pasuje na mnie 42 ;/ szok, w biodrach przybyło mi 7 cm, nie wiem czy to normalne

Witajcie dziewczyny :)

Wskoczyłam do was na moment z lutego ;)
Jeśli któaś byłaby zainteresowana zakupem detektora tetna płodu by słuchać w domowych pieleszach swojego maleństwa to zapraszam
Detektor tętna płodu tanio (1035594977) - Aukcje internetowe Allegro

Co do zakupów ubranek polecam markety ;)
Ubranka sa tanie i łądne
A maluszki tak szybko wyrastaja ze niektóre mozliwe ze złozycie im tylko raz ;)

nawet byłam w h&m ale się przeraziłam, gdy zamiast 38 okazało się, że pasuje na mnie 42 ;/ szok, w biodrach przybyło mi 7 cm, nie wiem czy to normalne

Edytka, nie chcę Cię straszyć, ale ja miałam dokładnie odwrotną obserwację.
Przed ciążą nosiłam spodnie rozmiar 44, a pierwsze ciążowe kupiłam w rozmiarze 40. Potem drugie 42 i są dużo za duże...
Fakt, że na początku schudłam kilka kilogramów, ale nie aż tyle.
Słyszałam od jednej koleżanki, że w biodrach potrafi sporo przybyć.

Edytka dziwna sprawa z tymi spodniami w h&m. Ja tam własnie miałam na odwrót że musiałam kupować jakby mniejszy rozmiar. Ale moze to zależy od kroju, materiału etc.
To ja myslałam o takich troszeczke innych - takich całych jak baletki z kokardką na środku i paseczkiem, przeszukałam teraz stronę zary ale nie widzę ... chyba zacznę sobie też robić fotki komórką ;-)
Tamte też widziałam...też cudne!
Oczywiście wczoraj jak byłam w Galerii poleciałam do Zary kids...ohh ahhh i wyszłam. Wrócę tam 1 czerwca. ;-)
a...i te flanelki z motherhood widziałam wczoraj w smyku po 29 zł
kobitki, te , które wybierają się do Hiszpanii,polecam odwiedzić hiszpańską Zarę:tak::tak::tak:,te w Polsce niech się chowają...padniecie z wrażenia,jeżeli chodzi o ciuszki dzieciowe, cuda
A ile Ty za nie zapłaciłaś bo nie pamiętam ?
Ja właśnie dlatego Hiszpanię wybrałam w tym roku na wakacje :-D bo mam zamiar zrobić tam dzidziusiowe zakupy. :-)

Ja wczoraj kupiłam Maleństwu milutkie skarpeteczki w H&M...za 3 pary ->14,90zł ale są strasznie milusie.

reklama
Mysza...też 29 zł

a ja już nie wiem jak z tymi rozmiarami, tak naprawdę nosze 40/42, a wczoraj w h&m kupiłam białe lniane spodnie r 44, poza tym nic mi się tam nie podobało
a.... i zamówiłam t-shirt na allegro....
BLUZKA CIĄŻOWA MOTYWY Z CYRKONII L-XL (1032623012) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Mysza nie będe miała tuniki z aniołem, bo jest problem z L,dostępna jest tylko XL, gość nawet dzwonił do dystrybutora....mniejszych rozmiarów brak ;/, mam się zastanowić, czy jednak chcę tą XL, czy mają zwrócić mi kasę

Do góry