reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Goosiekświetnie że zakupy się udały. Czekamy na foteczki.

Paulinka ja ostatnio wymyśliłam że będę musiała 4 miejsca w butelki zaopatrzyć...więc i tak pewnie jeszcze trochę będzie mi brakować ;-)

reklama
Wklejam moje wczorajsze zakupy ale stwierdziłam, że te zdjęcia w ogóle nie oddają uroku tych rzeczy:/ no ale co tam fotograf ze mnie marny:zawstydzona/y:
DSC_0003.jpg
DSC_0007.jpg
DSC_0008.jpg

Załączniki

• DSC_0002.jpg
    DSC_0002.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 50
Goosiek świetne te bluzeczki :-) śpioszki słodziutkie :-) mam takie same tylko beżowo-biały zestaw :-)

A ja Was okłamałam...bo okazało się że butelek mam nie 7 a 8! Zapomniałam że lovi były po 2 zapakowane.

WKlejam fotki moich ostatnich dzidziusiowych zakupów...

Załączniki

• 130520101305.jpg
    130520101305.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 60
  • 130520101298.jpg
    130520101298.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 59
  • 130520101295.jpg
    130520101295.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 130520101301.jpg
    130520101301.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Ja wczoraj też kupiłam kilka ubranek, ale mój M krzywo się na mnie patrzy. Tak się boi, czy wszystko będzie ok, a ja już nie mogę się doczekać zakupów.
Słyszałyście może o firmie MAM Baby, Uwolnij swoje dziecko od Bisfenolu A - MAM Baby, bpa , bpa free, bisfenol, butelki bez bpa, butelki bez bisfenolu, smoczki bez bpa, smoczki bez bisfenolu, bisfenol a, butelki dla niemowląt, smoczki dla niemowląt, jedwabisty silikon, szczo u mnie w supermarkecie właśnie uruchomili swoje stanowisko...
Już zgłupiałam co jest dobre, a co nie....

Mysza84 ale zapas butelek:-)

Wczoraj dzwoniła do mnie moja chrzestna (ulubiona, ukochana ciocia) i poinformowała mnie, że przyjeżdża do mnie za tydzień (mieszka w Berlinie i nie widujemy się często) no i oczywiście zakupiła już co nie co dla maleństwa: czapeczkę z imieniem, buciki i 2 smoczki:) Jak przywiezie to wkleję:) Sama się tylko śmiała z tych smoczków bo w sumie nie wiadomo czy mały będzie smoka chciał no i te buciki stwierdziła, że mimo zimy maleństwo może ubierze tylko raz ale mówiła, że nie mogła się powstrzymać żeby nie kupić :-D

My wczoraj bylismy w Maximusie. Sa tam 2 sklepy ciążowe ale nic ciekawego nie wypatrzyłam, za to w normalnych kupiłam 2 pary leggisów, spódnicę i 2 bluzki.
A dla dziecka nadal nic nie mam.

Anarien, jak ogladalam butelki aventa i TT wczoraj w sklepie to na opakowaniach bylo napisane ze nie zawiera BPA.

Ja dostalam dzisiaj w prezencie dla maluszka slodkie spioszki z "mamas and papas" zrobie jutro fotke :)

Te butelki bez bpa teraz produkują już wszyscy...avent, tt, lovi też są takie.
Tylko kurcze czy to już nie za wielkie cudowanie. Przypomina mi to kolejną modę na której zarobią tylko producenci.

Spioszki o ktorych wczoraj wspomnialam:

Załączniki

• P5140037.jpg
    P5140037.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry