reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Goosiek świetne te bluzeczki :-) śpioszki słodziutkie :-) mam takie same tylko beżowo-biały zestaw :-)
A ja Was okłamałam...bo okazało się że butelek mam nie 7 a 8! Zapomniałam że lovi były po 2 zapakowane.
WKlejam fotki moich ostatnich dzidziusiowych zakupów...
A ja Was okłamałam...bo okazało się że butelek mam nie 7 a 8! Zapomniałam że lovi były po 2 zapakowane.
WKlejam fotki moich ostatnich dzidziusiowych zakupów...
Załączniki
Ostatnia edycja:
Ja wczoraj też kupiłam kilka ubranek, ale mój M krzywo się na mnie patrzy. Tak się boi, czy wszystko będzie ok, a ja już nie mogę się doczekać zakupów.
Słyszałyście może o firmie MAM Baby, Uwolnij swoje dziecko od Bisfenolu A - MAM Baby, bpa , bpa free, bisfenol, butelki bez bpa, butelki bez bisfenolu, smoczki bez bpa, smoczki bez bisfenolu, bisfenol a, butelki dla niemowląt, smoczki dla niemowląt, jedwabisty silikon, szczo u mnie w supermarkecie właśnie uruchomili swoje stanowisko...
Już zgłupiałam co jest dobre, a co nie....
Słyszałyście może o firmie MAM Baby, Uwolnij swoje dziecko od Bisfenolu A - MAM Baby, bpa , bpa free, bisfenol, butelki bez bpa, butelki bez bisfenolu, smoczki bez bpa, smoczki bez bisfenolu, bisfenol a, butelki dla niemowląt, smoczki dla niemowląt, jedwabisty silikon, szczo u mnie w supermarkecie właśnie uruchomili swoje stanowisko...
Już zgłupiałam co jest dobre, a co nie....
Mysza84 ale zapas butelek:-)
Wczoraj dzwoniła do mnie moja chrzestna (ulubiona, ukochana ciocia) i poinformowała mnie, że przyjeżdża do mnie za tydzień (mieszka w Berlinie i nie widujemy się często) no i oczywiście zakupiła już co nie co dla maleństwa: czapeczkę z imieniem, buciki i 2 smoczki
Jak przywiezie to wkleję
Sama się tylko śmiała z tych smoczków bo w sumie nie wiadomo czy mały będzie smoka chciał no i te buciki stwierdziła, że mimo zimy maleństwo może ubierze tylko raz ale mówiła, że nie mogła się powstrzymać żeby nie kupić 
Wczoraj dzwoniła do mnie moja chrzestna (ulubiona, ukochana ciocia) i poinformowała mnie, że przyjeżdża do mnie za tydzień (mieszka w Berlinie i nie widujemy się często) no i oczywiście zakupiła już co nie co dla maleństwa: czapeczkę z imieniem, buciki i 2 smoczki

reklama