reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Ja chyba reszte bede kupywala od 62 ale tez nie wiem wogole ile tego kupic, bo jak piszesz za duzo bezsensu ale jak wszystko bedzie brudne to wogole porazka.
A kupywalas takie body z dlugim rekawem? Zastanawialam sie czy w zime aluszek tez takie nosi?

reklama
Ja kupowałam chyba każdy rodzaj...body z długim i krótkim, pajace, półśpiochy, kaftaniki, śpiochy...
Na razie chyba zakończę zakupy ubraniowe.

mama2010...z bieliźnianych ciuszków...typu bodziaczki, pajacyki...półśpiochy...ja miałam bardzo dużo po 20 szt i wszystko mi się przydało...nieraz Miko skupciał się po pachy pare razy dziennie....i trzeba było przebierać...
darowałabym sobie w dużych ilościach inne ciuszki...bo ja miałam hopla...i dużo zostało jeszcze z metkami
a poza tym...będzie sezon jesienno- zimowy, ten kto nie ma suszarki...będzie miał problem z suszeniem, bo wszystko będzie wolniej schło....
a i polecam rozmiar 62...albo od 0-3

...jakos zawsze wydawało mi się,że rozmiarowo zblizony jest do 62...ale np. hm..ma zawyżona numerację

a i bodziaczki przydadzą się i długie i krótkie....długie mozna założyć do półspioszków.., a krótkie...pod pajacyk...czy bluzeczkę

będą jutro....muszę zrobić zdjęcia zdjęciom...bo nie mam skanera...efekty wizualne....marne...od razu zaznaczam...dr bardziej skupił się na krwiaku niż na pstrykaniu fotek Maksiowi:(....więcej fotek tego ochydnego krwiaka niż cudnego Maksimusa naszego :)

Mysza...a te ciuszkowe...jutro zrobię, to wkleję,,,bo juz teraz poległam:))))))))))

No ja właśnie nakupiłam na początku 56 i teraz żałuję bo gdzie czytam tam piszą żeby zaczynam od 62...zawsze jak pod koniec ciąży będzie inforamcja że dzidzia jest malutka to można na szybko coś dokupić.
A poza tym takie 62 nawet jak dzidzia jest mniejsze to chyba jest wygodne i mnie się wydaje że nam rodzicom też łatwiej takie ubranko luźniejsze zakładać.
ja tez kupowalm 56, bo mi sie wlasnie takie optymalne wydawaly... a 62 juz takie wieksze..hihi wic musze sie przestawic na wiekszy rozmiarek chyba.
Ale stwierdzam tez ze rozmiarowki sie roznią, bo kupiłam śpioszki 56 i są o wiele większe od bodów również 56...

Różnią się bardzo...nawet jak kupujesz ciuszki z jednej firmy. Niekiedy 68 śpiochów odpowiada 74 kaftanikowi etc...

Ja wczoraj powiedziałam do W. że jesteśmy wyrodni rodzice bo nic dziecku na Dzień Dziecka nie kupiliśmy...no poza body które zamówiłam...a on mi na to że od paru dni nasz Szymon ma codziennie dzień dziecka :-D

Ale zamówię mu chyba taki bujaczek FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 T4145 2 GRATISY (1058479680) - Aukcje internetowe Allegro bo już mi się od dawna podobał...oczywiście za skarbonkowe :-)

reklama
Dzieki za rady, dzis chyba tez sie wybiore po jakies bodziaki itp, jak sie kupuje w zestawie to nie jest drogo, a jak sama Meryan mowisz ze czasem trzeba przeprac w ciagu dnia pare razy to mysle ze sie przyda. Ja kupilam od 0-3 miesiecy i jest napisane ze to rozmiar 62.
Mysza tez sie dlugo juz czaje na taki bujaczek. Podoba mi sei ogolnie innej firmy ale jest tylko do 9kg, a ten co ty okazujesz to starcza na dluzje.

Do góry