reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

No właśnie, cena... Ale chyba kupimy drabinę i border górny na jedną ścianę :-) Przyoszczędzę na dywanie - chciałam sterntalera z pieskiem Hanno ale chyba kupię coś tańszego. Mebelki już stoją ale ze zdjęciami czekam aż umyję i sprzątnę wszystko. Są boskie - choć oczywiście czegoś brakuje ;-) chyba kurier zgubił jedną tabliczkę z wybranym napisem, ech... W poniedziałek spróbuję się z nimi skontaktować - nie odpuszczę bo jedna tabliczka to 50zł.

reklama
Ja bede miała jedna naklejke na scianie gdzies koo łożeczka Kubusia Puchatka, i jak sie urodzi dzidzia to potem kupie sobie te takie literki z drewna :)

Dziewczyny co sądzicie o woreczkach na zużyte pieluszki? np. Paklanki? Używał ktoś może? Mam zamiar kupić ale ciągle się zastanawiam czy zdadzą egzamin. I czy można je kupić jeszcze gdzieś oprócz allegro? Bo w sumie tylko tam je widziałam.

Są w niektórych sieciach marketów. Ja akurat robię zakupy spożywcze przez internet i w moim sklepie mają też Paklanki. Kupiłam na początek dwa opakowania, zobaczymy jak sa efektywne. Na razie wiem, ze mają miły brzoskwiniowy zapach.
Ale jedna moja znajoma np. nie kupuje tylko kradnie z supermarketów te worki co są koło chleba czy warzyw / owoców i twierdzi, że wystarczą do zneutralizowania zapachu. Inna znajoma kupuje najmniejsze worki na śmieci i wrzuca tam po 3-4 pieluchy. Twierdzi, że do tej ilości zapach się nie rozprzestrzenia.

reklama
Do góry