reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
trusiu - moja mała też byla drobniutka, ze 56 było za duze ale nie warto kupować mniejszych bo dziecko szybko rośnie teraz mała ma dobre 56 a niektóre jeszcze troszke duże ale kaftaniki podwijam rękawki.

Leoś urodził się 52 cm i pływał we wszystkim, bo ja głównie kupowałam te na 62 cm bo myślałam że donoszę co najmniej do 40 tc, i dzisiaj już te 56 są idealne, więc myślę że za jakiś tydzień już będę musiała mu ubierać te na 62.....

Nasza najmniejszy rozmiar nosila niecaly tydzien, a dzis np body ma zalozone na 3 miesiace ;) na dlugosc sa idelane, rekawki troche tylko za dlugie.. rozmiarowka rozmiarowce nierowna..

Ja startowałam z 62 i już niektóre ubranka poszły do worka. Pajacyki sa wszystkie za małe - własnie dzisiaj w ostatnim dobrym małemu się rozpięły napki pomiędzy nóżkami jak się spróbował wyciagnąć, jedno body już też i jeden komplet skarpetek (z elastanem). Dodatkowo widzę, ze wszystkie spodenki sa dobre na długość, ale zaczynają być dość ścisłe w brzuszku.

reklama
U nas pajacyki newborn i first size poszly juz w odstawke - to chyba polskie 56cm, teraz body nadal nosi te mniejsze, a pajacyki na 0-3 miesiaca i niektore sa akurat, a niektore troszke za duze.. tutaj taka rozmiarowka co 3 miesiace jest wiec jak wyrosnie z tych.. to od razu 3-6? Cos mi sie nie zdaje zeby w tych co ma teraz "chodzil" az trzy miesiace :/

Do góry