Komplet do wózka MINKY Nowość! Kocyk podusia MIKO! (5161295976) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
To moj dzisiejszy zakup:-)
Teraz poscieli szukam.
To moj dzisiejszy zakup:-)
Teraz poscieli szukam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ze bedzie ddobrze sie spisywal . Co do smierdzenia to smierdzi nadal , stal pol dnia na dworze na noc do domu go wzielismy bo koty laza i nie chce zeby mi jakis w wozku spal.
glownie dlatego ze w calosci jest z eco skory u mnie tych wstawek eco jest malutko boje sie ze tzreba bedzie go prac co chwile .
ja mam podobny tylko w paski szaro biale a minky w kolorze fuksjiBetix, jak mogłaś mi to cudo pokazać... Serce mi pęka, bo nie potrzebuje, ale teraz CHCĘ TAKI KOMPLET!Trochę drogi jak na zachciankę. Ale cudny. Muszę się z tym przespać. I to kilka razy ;-)

już się doczekać nie mogę

byłam tak zachwycona nim, że bankowo dla mojego synusia tez u niej coś zamówię 
kuzwa no nie jest najlżejszy, bo w całości gondola / stelaż 14kg, ale jest zgrabniutki i wygodny do targania
no i cena nie zabiła, o dziwo w smyku go kupiliśmy, a tam ceny wiadomo...;-) jest to Amelis, jak się okazuje, tego samego producenta co X-lander (zawsze myślałam że "xlander" to nazwa firmy a nie modelu
), w sumie nawet xlandera przypomina
jeździliśmy nim z mezem po sklepie, machalismy nim na wszystkie strony, aby obczaić amortyzatory, podbijalismy go na schodek:-) dokupilismy do niego adaptery, bo fotelik maxi cosi mamy i zapłaciliśmy łącznie 991 zł
(przeceniony z 1199 na 999 a do tego zniżka 20% na cały asortyment). A pomyśleć że pojechaliśmy do media Markt wymienić ciśnieniomierz dla mojej matki, a do smyka weszliśmy przypadkowo
z tym ze kolor na zdjęciu wyszedł niebieski, a jest turkusowy;-)