reklama
olciastrzelce
Fanka BB :)
Dziewczyny jeszcze chusty Little Frog sa warte uwagi I stosunkowo niedrogie a na ich stronie w soboty jak sie nie myle maja jeszcze -20% na outlet:-) chustomaniaczki czesto je polecaja. Ja tez sie chyba na Nia skusze :-)
Piotrusiowa
Olcia jak maleństwo?
klaudia728
Początkująca w BB
dziewczyny na stronie c&a (i w stacjonarnych sklepach) sa super promocje na dzieciece ciuszki. Kupiłam kilka slicznych ciuszkow w rozm. 74- 80- 86 tak juz na przyszlosc 
marcysiaa83
PoszalałamMarcysia przyszalalas z za kupami.
Ja chce kupic nosidlo przy starszej bylo za pozno jak potrzebowalam wiec nie kupowałam na chwile.
Ja nadal sie nie zdecydowałam na nosidełko. Czytam i ogladam w wolnej chwili, ale tak naprawdę to chciałabym do jakiegos sklepu dotrzeć, zeby mozna było przymierzyć...
A moze któras z Was wie gdzie w Warszawie jest jakis sklep z nosidełkami??? Zrobilibyśmy sobie wycieczkę do stolicy, odwiedzili rodzinke i zahaczyli o sklep...
zozzolka
Ja wlasnie piore mate i zabawki
teraz beda dopiero potrzebne.
Poszukuje fajna pozytywke usypiacz co dlugo gra zmilymi dzwiekami bo te po starszej mi zbrzydly
. Macie cos fajnego?
Zastanawiam sie nad sprzedaza lezaczka tego co mam jest jak nowka troche szkoda ale niepraktyczny dla mnie
.
Poszukuje fajna pozytywke usypiacz co dlugo gra zmilymi dzwiekami bo te po starszej mi zbrzydly
Zastanawiam sie nad sprzedaza lezaczka tego co mam jest jak nowka troche szkoda ale niepraktyczny dla mnie
marcysiaa83
zozzolka ja nie pomoge w kwestii pozytywki, bo nie mam i raczej nie planuję kupować.
I też mam taki leżaczek co go jak na razie nie uzywam. Laura dostała pod choinkę, ale nie jest bujany i nie ma regulowanego oparcia, więc jest jeszcze za mała. Pożyczyłam od siostry inny i jest o niebo lepszy. ALe darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda. Prezet to prezent. Może jak już Laura będzie stabilnie siedziała to temten też sie przyda
A Ty jak nie korzystasz to pewnie że sprzedaj. Zawsze jakis grosz będzie na cos innego
I też mam taki leżaczek co go jak na razie nie uzywam. Laura dostała pod choinkę, ale nie jest bujany i nie ma regulowanego oparcia, więc jest jeszcze za mała. Pożyczyłam od siostry inny i jest o niebo lepszy. ALe darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda. Prezet to prezent. Może jak już Laura będzie stabilnie siedziała to temten też sie przyda
A Ty jak nie korzystasz to pewnie że sprzedaj. Zawsze jakis grosz będzie na cos innego
Zozzolka mała dostała karuzele z tiny Love sa takie fajne zabwki świecące a do tego odczepiasz pałek z zabawkami i zostaje sama pozytywka jest 20melodi i 10 dźwięków natury i jest tam napisane są z tym palkakiem z zabawkami karuzela do 5miesiąca może być używana później już bez papaja wiec dla mnie super bo takie 2in1
a leżaczek jak się nie przyda to sprzedaj też bym tak zrobila
reklama
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Witam. Ktory wozek polecicie bebetto vulcano czy melody paradise? Pozdrawiam