reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
ehzz nieszczęsny wózek, szukam i szukam i zawsze jest jakieś ale.. a że chce kupić używany więc pole manewru ograniczone ;/ A wyprawka zamknięta pomijając te tysiąc drobnych rzeczy, które zawsze się dokupuje przy okazji ;))

dokladnie tak i wszystkie które są w mojej okolicy maja jakieś wady ;/ A że nie jest to wózek bardzo popularny to robi mi sie gorąco przy tyłku.. Jest kilka daleko w Polsce ale wolalabym najpierw zobaczyc go na zywo zanim kupie ;/ Ewentualnie przeboleje jeszcze x-landera xa.
mika wibrator to podstawa ;))

Ach wy zboczuszki :-D

Maja, zdajesz sobie sprawę, że za długo Twoje dziecko nie będzie korzystało z tego bujaczka?

ponoć do 9 m-cy. Zobaczymy....Wiem, nie jest to rzecz niezbędna i ja chyba troche przesadzam ale to pierwsze dziecko :)

A jak będzie grubasek jak maja zakłada to nawet krócej

Po ostatnim USG zmieniam zdanie :) chyba nie jest takim grubasem...lekarz powiedział ze jak na ten tydz ciąży to jest malutki, chociaż nadal mieści sie w normie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry