Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no są są ale jak patrzę na te kokardki, sukienki...hmmm...cudoMajaaa85, też zawsze uważałam , że ubranka dla dziewczynek są śliczne i byłam w siódmym niebie strojąc swoją królewne. Ale teraz gdy spodziewam się chłopca zmieniłam zdanie. Kupuję synkowi takie cudowne ubranka. Może nie są takie słodkie jak dla dziewczynki ale również mają urok. Postaram się wrzucić jutro jakieś zdjęcia. Obym nie zapomniała...ehh ta ciążowa skleroza ...

:-)Ooo jakie sliczne te wszystkie ubanka. A rozowe uwielbiam moja wszystko miala rozowe. Ja dzis ogladalan kocyk, posciel i cisuzki a kupilam skarpeteczki w kaufie 6 par za 10 zl . Maja w h&m sa sliczne dla synusiow widzialas spodnie na szelki i koszzule w krate?? Ubiore go tak na chrzest![]()

[/QUOTE]Osz tyyy...
Ej no maja dobrze ze nie robisz zakupow w lodzi bo by dla mnie nic nie zostalo. Ja tez chce we wrzesniu machnac chrzciny. No komplet boski. Spodobal mi sie. Co do trampkow tez chcialam i kaszket z H&M. Chyba ze urodzi sie z czarna czupryna jak moja nikia czerwone gdzies widzialam jak znajde dam linka. Kuzynka miala bombowe niebeskie
![]()
Lekarza mam z Łodzi wiec po drodze wstępuje ;-) Dziewczynki śliczne ciuszki!!
Minisia a gdzie takie ładne dla dziewuszki można nabyć? cudo!! ja jeszcze nic typowo dla dziewczynki nie kupiłam... jakoś nie chcę się rozczarować...
Maja to skad jestes??? Ja mam do portu blizej :d
Ja mam 3 wesela lipiec, sierpien i pazdziernik. Ja chcialam ok 20 wrzesnia bo niki w swieya chrzcilismy i ja juz nie chce bo zimno .
Tam raczej nie dotrę