reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Domagi mnie w maju tez czeka komunia - Chrzesniaczki meza ;-)
heh problem kiecki zostawiam na koncowke kwietnia bo nie wiem jaki brzuszek bede miala, a chcialabym cos obcislego i przylegajacego do ciala no i jakas marynarke, plaszczyk...
A kiedy Domagi chcesz cos kupic? No i co konkretnie?

reklama
Dziewczyny, ja jeszcze nie mam dla Dzieciątka nic. Kompletnie nic. Ale może niedługo się odważę i coś zakupię. Tylko przypomnijcie mi w jakim rozmiarze. Pamiętam, że była o tym mowa, ale już dawno i nie dam rady chyba tego odszukać... 56 to maleństwo i że mało albo wcale rzeczy w tym rozmiarze nie kupować? Czy z pieluchami najmniejszymi mi się pokręciło? :confused: Help :)

Maghda - 56 może być, ale bez przesadyzmu. Moje się w normie urodziło (3720) i w tym pierwszym rozmiarze pochodziło tak ze 2 tygodnie. W kolejnym, czyli 62 to już trochę dłużej - tak z miesiąc ;-)
A pieluch najmniejszych kup jedną paczkę, a potem najwyżej dokupisz drugą ;-)

Niezamaco ;-)

Aha - i tak jeszcze dla pierworódek - jak kupujecie cokolwiek - śpiochy, rampersy - zwracajcie uwagę, żeby było rozpinane w kroku. Ja nie kumam kto takie idiotyczne ciuszki projektuje, że trzeba całe ściągać, żeby pieluchę zmienić, ale w sieciówkach typu C&A, H&M pełno takich ślicznych zupełnie niepraktycznych. Maluchom się czasem i co 5 minut pieluchę zmienia, a rozbieranie takiego kotleta co to głowy nie trzyma do rosołu jest dość męczące. Jak są napki w kroku to idzie o wiele szybciej i sprawniej.

Cwietka dzieki za podpowiedz co do rozpinanych spiochow w kroku ;-)
takie rozpinane w calosci po srodku od gory do dolu tez sie nadaja?

Zakupiona kurteczka ciążowa... :-) Nie mam poduszki, ale zapewniam, że ma jeszcze sporo zapasu i mam nadzieję, że starczy do końca :tak: Jak na zakup bez mierzenia to jestem bardzo zadowolona:-D

kurtka 1.jpgkurtka 2.jpgkurtka 3.jpg

Załączniki

• kurtka 1.jpg
    kurtka 1.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 51
  • kurtka 2.jpg
    kurtka 2.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 51
  • kurtka 3.jpg
    kurtka 3.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama