reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Znalazłam w skrzynce zniżki do Takko, więc nie mogłam nie skorzystać:-p. Ja nie ubieram się elegancko jak Wy tutaj laski, więc dla mnie w sam raz;-), wygodnie i luźno. Aaaa no i zdjęcia zrobiłam na sobie w symulacji z poduszką bo wszystkie 4 sztuki są rosnące z brzuchem i całość za jedyne 80 zł

Fajowe! Ja też dostałam te zniżki do skrzynki. Jutro idę do takko :)

reklama
a ja prosto po wizycie-tak, jak sobie obiecałam-pojechałam do hm. Kupiłam dla Malutkiej świetne czerwone legginso-spodenki w kratkę i różowe skarpetusie, jakoś nic więcej nie wpadło mi w oko.. jutro wkleję fotki, bo dzisiaj mi się już nie chce ich robić

A ja jak zwykle nie wiem co to jest takko:) i nie dają mi zniżek!
Hie hie hie :) Takko, niestety chińszczyzna, ale można znaleźć coś dobrej jakości. Ceny wery najs :) wystarczy raz pójść i pani przy kasie Ci zaproponuje kartę stałego klienta :) ja mam takko blisko w centrum handlowym, więc wpadam tam przy okazji zkupów. Tak specjalnie to by mi się nie chciało jeździć :)
Takko Fashion - Takko Fashion

edit: coś im słabo działa wyszukiwarka sklepów, bo tego blisko mnie nie pokazuje wcale na mapce :confused:

Ostatnia edycja:
Ja w Warszawie kojarzę tylko Takko w Tesco przy Fieldorfa, nie wiem czy jest gdzieś jeszcze...? Kiedyś kupiłam tam małemu parę tanich ciuszków ;)

Kupciusia - fajne koszulki. Ale w pierwszym momencie się przeraziłam, ze Ci nagle tak brzuch urósł :-D

Jagoda - ta, którą pokazałaś strasznie biust podkreśla :-D Taaaki wielki się wydaje, a ja swój będę raczej chciała optycznie zmniejszyć :-D No i ceny faktycznie są średnio zachęcające. Ale krój koszulki taki, że i po karmieniu można będzie z niej korzystać jako ze zwykłej koszulki.

Ja w Warszawie kojarzę tylko Takko w Tesco przy Fieldorfa, nie wiem czy jest gdzieś jeszcze...? Kiedyś kupiłam tam małemu parę tanich ciuszków ;)
Hihihi, a właśnie tego nie ma na mapce :) jest jeszcze gdzieś w Śródmieściu i gdzieś na Targówku chyba.

(...)
Jagoda - ta, którą pokazałaś strasznie biust podkreśla Taaaki wielki się wydaje, a ja swój będę raczej chciała optycznie zmniejszyć No i ceny faktycznie są średnio zachęcające. Ale krój koszulki taki, że i po karmieniu można będzie z niej korzystać jako ze zwykłej koszulki.
A ja bym się bała, że podczas spania będą mi się rozpinać te napy, bo ja się wiercę straszelnie w nocy :)

Maghda - ja po poprzedniej ciąży miałam taką koszulę rozpinaną na boki, jak ta Alles - producent bielizny - alles.pl (tylko 10 razy tańszą ;-) ) i rano się budziłam z cycorami na wierzchu. Ale przy takiej już się nie mają raczej prawa odpinać Alles - producent bielizny - alles.pl Tu jest zapinanie jak przy staniku na taki klips. Sam się nie powinien odczepiać.

Hahaha, "cycory na wierzchu" - no właśnie o tej pierwszej myślałam, że się może rozpinać i się nie myliłam, jak czytam :) dzięki, Cwietka :)

reklama
faktycznie ta pierwsza koszula to jak sexi sukienka wyglada (wystarczyloby cos a la ramiaczka dorobic i po problemie)... a druga, mam podobna i juz mi cyce sie nie mieszcza, konczy sie to tym ze tez sie czasami budze z jednym na wierzchu hahaha
obie sliczne...ciekawe czy jakosciowo sa na poziomie ceny? kto juz je wyprobowal?

Do góry