reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Reniuszek-ciuszki swietne, zwlaszcza te spodenki na szelkach :-)
No to dziewczyny zdecydowalam sie jednak na ta karuzelke z FP. Glownym argumentem byla kasa (32 a 50 to jednak spora roznica). Obejrzalam filmiki na youtube i stwierdzilam ze bardzo fajna jest, muzyczki przyjemne. Mialam z tego rainforest mate edukacyjna i fajna byla wiec jakos tak sie w koncu zdecydowalam :-) I skonczylam z zakupami!!! Yeah!!! Teraz musz wszystko poprzykrecac, poprac, zmontowac, przygotowac :-)

A ja w końcu zdecydowałam się na wózek :) Pewnie będę go codziennie pucować z kurzu, plamek etc. hihi niooo ale musi być uniwersalny, bo jak synek podrośnie będę marzyć o córeczce :)
874d2068a06f75e7med.jpg

Dziewczynki a Wy pierzecie tak wszystko wszystko dla dzieciaczków?
bo nie wiem czy nowe pieluchy tetrowe też wyprać....
im bliżej końca tym więcej dziwnych wątpliwości :-)

myself
wszystko trzeba wyprać, bo po pierwsze ubranka i inne rzeczy zawierają preparaty zapobiegające się pomięciu a poza tym dotykało je mnóstwo osób zanim się je kupiło więc warto wyprać wszystko

myself też miałam taki dylemat...
ale stwierdziłam że jednak wszystko będę prała. i tak też robię. Niby nam położna mówiła, że jak ubranko jest zapakowane to nie trzeba prać to chyba żadna z dziewczyn nie wzięła jej rad do serca:)

myself trzeba wyprać wszystko, wszystko... bo na takich nowych tkaninach moga byc jakies substancje nie dobre dla tak wrażliwej skóry, więc wszystko z czym styka się dzidziuś musi być wyprane i w miarę możliwości wyprasowane (koszule nocne do szpitala też ;-))

reklama
bardzo Wam dziękuję, tak też zrobię :-) bo się właśnie zmobilizowałam do przygotowania torby do szpitala - prawie wszystko kupione, tylko właśnie poprać i poprasować trzeba

Do góry