C
claudia4you
Gość
Ja zakupiłam dzisiaj aspiratorek do noska i smoczki - poziom 1 do butelek :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-) A bodziaki z długim rękawem kupił mężulek w Tesco (rozm. 0-3 mies.) ;-)Zawsze lepiej mieć ciuszki też większe na zapas, szczególnie że Twoje pierwsze dziecko to chłopczyk i nie wszystko po nim wynosi, a dziewczynki chce się stroićZobacz załącznik 293847Zobacz załącznik 293848Zobacz załącznik 293849Zobacz załącznik 293850Zobacz załącznik 293851Pokażę wam nasze nowe nabytki ;-)Ja nie mogłam się oprzeć w lumpie i kupiłam sweterek i spodnie dla córci, ale na ok 6-12 miesięcy;-) A bodziaki z długim rękawem kupił mężulek w Tesco (rozm. 0-3 mies.) ;-)
;-)
Ale ja też mam troszkę ciuszków po mojej siostrzenicy, więc nie jest tak źle
;-) Na pewno babcie będą szaleć i kupować sporo ubranek ;-) Moja mama jest w tym mistrzynią
Teściową mniej stać na nowe rzeczy, ale za to potrafi cuda zrobić na drutach i szydełku, więc też będzie miała pole do popisu 

, prędzej sweterek na drutach hahahano moja teściowa już mnie zaopatrza w ciuchy sprzed wojny
A co do szycia i szydełkowania to też ma wprawę - tyle, że co takiego można chłopcu na szydełku zrobić, prędzej sweterek na drutach hahaha
;-) Ona cieszy się na wnuczkę jak szalona. Ma dwóch synów i dwóch wnuków, a teraz będzie pierwsza dziewczyna w rodzinie 

A ja kupilam w sklepie z urzywanymi sliczny bialy sweterek z zyrafa w bardzo bobrym stanie![]()