Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze wy tu sie chwalicie tymi ubrankami .. a ja jeszcze w lesie.. to znaczy ubranka wszytsko mam tylko ze u mamy... niewiem jeszcze co musze dokupic .. :/ kurcze wydaje mi sie ze jeszcze mam czas.. a znajac mnie to jak tylko przywioze to zaraz bede prac i prasowac.. wiec chce sie wstrzymac jeszcze do konca listopada zeby to było wszystko pachnące![]()
Ale zamierzam zabrać się za pranie i prasowanie zaraz na początku listopada, bo wiem, że tak szybko nie uda mi się przebrnąć przez prasowanie
Na co dzień się nie wyrabiam, a co dopiero jak zacznę hurtowo prać malusie ciuszki 
Zestaw bombowy. Gratuluję.
W tej szafie to już są kosmetyki dla maluszka?Zobacz załącznik 294162Zobacz załącznik 294163zdjecia zrobione telefonem wiec jakość kiepska i brak efektu realja mam komodę z ikei za 200zl IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 3 szuflady i jest super, w tym samym kolorze mam łóżeczko i regały. komodę taka mam tez w sypialnie tylko szersza na 6 szuflad i śluzy nam 2 lata jest pakowna.. tak wiec polecam