madzia6485
Fanka BB :)
Ribi bardzo mi się podobają te literki, zwłaszcza te pierwsze, gdyby córa nie wybrała misiaczków na ścianę to chyba te bym się skusiła na takie literki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja jestem dzisiaj tak wściekła że szkoda gadaćtak jak wcześniej pisałam mam spacerówkę chicco S3 i do niej chcę dokupić fotelik (nosidełko) i gondolkę oczywiście używane, no i fotelik mi się trafił świetny, w ogóle nie zniszczony jak nowy (z resztą wstawiałam zdjęcia jeśli któraś z was pamięta) no a gondolkę zaoferowała się męża siostra że kupi, i tak przeglądałyśmy ostatnio allegro i trafiłyśmy za 130 zł + 25 zł przesyłka także niby wszystko fajnie, na zdjęciach wyglądała świetnie, gratis była jeszcze torba, kolorek niebiesko-biały więc idealny dla synusia. No i zamówiłyśmy... I dzisiaj przywiózł to kurier.... jak ja to zobaczyłam to myślałam że mnie szlag trafi
biały kolor w tej gondolce to wygląda jakby powódź przeszedł, cały w plamach...
zadzwoniłam go babki która nam to sprzedała i mówię że tak to wygląda i że chciałabym to zwrócić, a ona do mnie że to jest taki oryginalny kolor a nie brudny i że prześle mi zdjęcia na maila jak to wygląda z bliska na foteliku który miała i na śpiworku. No i fakt, okazało się że to taki kolor, nawet znalazłyśmy aukcję z wózkiem w tych samych kolorach, możecie zobaczyć
Wózek Chicco Trio Evolution (1276265378) - Aukcje internetowe Allegro
na zdjęciach nie wygląda to tak strasznie jak w rzeczywistości, no i teraz jestem w kropce, bo nie wyobrażam sobie włożyć dziecka do takiej gondolki, a babka powiedziała że raczej zwrotu ode mnie nie przyjmie![]()
ubranko na zime dla Tomaszka
bodziaki dla chłopaków ... mniejsze 56 wieksze 92