Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
już pokazywałam linka, ale pokaże jeszcze raz
dwie pary ogrodniczek w Ogrodniczki - Szafka.pl
i cena z przesyłką za te dwie pary to 11 zł :-)
Dziewczyny jakie chusteczki kupujecie dla dzidzi takie:
Pampers Chusteczki Pielęgnacyjne 6x63 Sensitive (1327145412) - Aukcje internetowe Allegro
czy takie:
Pampers Chusteczki Nawilżane BabyFresh 72szt HiT (1328129562) - Aukcje internetowe Allegrobo ja nie wiem jaka róznica między nimi....
a ja kosmetyków nie mam :-)
mam tylko maść z witaminą A do buźki i pupy w razie odparzeń, a do kąpieli będę używać oliwy z oliwek lub słodkich migdałów :-)
im mniej chemii tym lepiej,poza tym będziemy stosować wielorazówki, a przy pieluchach z naturalnych substancji nie stosuje sie żadnych maści zapobiegawczo, tylko w razie jakiegoś odparzenia więc póki co nie kupuję żadnych kremów.
Sliczne te spodenki i cena fajna tylko ja nie jestem pewna ale jak dla mnie to sa spodenki z kr. nogawka a rozm.62 to nie wiem czy do lata maly nie wyrosnie.. ??
Claudia - sliczne ogrodniczki tez mam kilka ogrodniczek, juz wyprane i wyprasowane zresztą wszytsko mam gotowe już , pewnie kilka rzeczy przyjdzie mi jeszcze kupić ale to już "wyjdzie w praniu" ;-) apteke zalicze jeszcze po 10tym i dokupie kosmetyki dla synusia :-)
Aniwar te pierwsze chusteczki są delikatniejsze dla dzidziusia, tych drugich mozesz użwyać później. Takie chusteczki są bardzo często w promocji w Realu za niecałe 25zł za 6paczek, więc radziłabym nie zamawiać na all, bo nie potrzebnie za przesyłkę płacisz.