• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ja już zaczynam szaleć :)
u2.jpgu1.jpgu3.jpg

reklama
damqelle śliczne, zakupy ci się udały, też liczyłam, że będę mogła sobie pokupować takie ładne różowe kwiaciaste ubranka, ale pozostają mi właśnie te koszule w kratkę;)

dziewczyny ciuszki cudne ach jak ja wam zazdroszcze bo sama z checia bym pobuszowala po sklepach i szukala cudeniek na wyprzedazach. a tu klops tzreba mi jeszcze czekac :(

reklama
Wracając do tego wiaderka ja też na to kiedyś patrzyłam, niby fajne ale wkładając do tego dziecko moczy się kikut przy pępuszku a wszyscy trąbią żeby go nie moczyć to ja już nic tego nie rozumiem to niby polecane a tu moczyć nie wolno:baffled:
Oglądałam nawet kilka filmów na yt jak dziecko w czymś takim siedzi to już w ogóle nie do wyobrażenia sobie bo takiego malutkiego bobasa podtrzymują tylko za główkę:szok:
a weź tu jeszcze umyj szkraba, dla mnie to jest totalnie bezużyteczne:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry