reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Faktycznie bardzo krótkie, bez sensu bo za rok musiałabyś się za następnym rozglądać. Ale to drugie mnie rozwaliło.. ma wejście na iPoda i odtwarza mp3!!!! :eek: :-D :laugh2: :-D
Jak dla mnie oba mają jedną wadę - nie mają otwieranego boku. Jak dzieciaczek będzie już chodził sam, to zamiast wyjść sobie z łóżeczka to ktoś go będzie musiał podnosić i wyjmować :dry: A jak będzie samo próbowało wyjść górą??? Może się wtedy przewrócić razem z łóżeczkiem...
Nie wiem czemu ja mam od razu takie dramatyczne wizje :confused: :laugh2:

A ja mam takie:
��eczko L6 - ARTI - Artyku�y dzieci�ce i zabawki - Katalog produkt�w

Kolory:
Rainbow | Red | Navy blue | Blue gray Cena: 255
brutto w złotych (PLN)
(sugerowana cena detaliczna) Opis: Łóżeczko, kojec, kołyska i przewijak w jednym. Standardowe łóżeczko podróżne o wymiarach 120 x 60cm. Bardzo lekkie i poręczne. Idealne jako łóżeczko podróżne. Wykonane z solidnych materiałów. Dostępne w 6 kolorach. Opis łóżeczka:
- dwa poziomy
-wytrzymałość poziomu wyższego aż 10 kg
- otwierany bok
- kółka do przemieszczania wyposażone w hamulce
- 4 uchwyty do nauki wstawania
- materacyk
- moskitiera
- płozy do bujania
- usztywniany przewijak z materacykiem
- kieszeń na kosmetyki przy przewijaku
- kieszeń na zabawki
- nadrukowana siatka
- estetyczne wykonanie
- torba do transportu
- łatwy mechanizm składania
- solidne podparcie spodu
- wymiary rozłożonego łóżka: 120 x 60 x 81cm
- waga łóżeczka: 11kg

Joasiek , to jest tak krotkie ze chodzacego dziecka raczej sie do tego nie wlozy :no:

Agusia
, ladne to twoje lozeczko. CHyba bede musiala sie na cos takiego zdecydowac, bo szkoda kasy na takie krociutkie lozeczko :-(

Tylko kolorystyka tych wszystkich duzych lozeczek jest strasznie nieciekawa :nerd:

Ja ogólnie nie rozglądam sie za takim łóżeczkiem, bo jakoś nie mam potrzeby:confused::confused:..jeden wydatek mnie ominie...

Za to rozglądam sie za podgrzewaczem do butelek i słoiczków, takim by miał dodatkową opcję podgrzewania w samochodzie przy pomocy gniazda do zapalniczki...podoba mi sie ten philips...chyba sie zdecyduje na niego:tak::tak:, ale byłą wcześniej promocja za 119zl +gratis przesyłka nie mogę odżałować:-(:zawstydzona/y:

FISHER PRICE LEŻACZEK-BUJACZEK 2007 DO 18KG 2w1 (184073074) - Allegro

ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE Z LAMPKĄ,GW (183645615) - Allegro
moje zakupy doszly i wszystko super wiec czytalam ze ktos kogos oszukal na allegro od tej osoby mozecie kupowac wszystko dostalam na drugi dzien
no a teraz szukam podgrzewacza -kolejne polowanie :)

zastanawiam sie ten na mata ale wygaje mi sie ze moj maluszek srednio reaguje na zabawki na te co wisza nad lezaczkiem to patrzy i jeszcze nie chce ich dotykac :confused: chyba mata tez by go nie interesowala chociaz uwielbia moja poduzke weza i lezec na nim na brzuszku hmmmmm

A ja w koncu kupiłam karuzele dla SARY no i ładowarke z bateriami

KARUZELA FISHER-PRICE+PILOT+PROJEKTOR Wys 12 h @E. (183625241) - Aukcje internetowe Allegro

PROCESOROWA MW9168 +4 AKU R20 PANASONIC F-VAT!!! (181946483) - Aukcje internetowe Allegro

i odkupilismy dla małej takie cos:

MUZYCZNY OCEAN LITTLE TIKES WYSYŁKA GRATIS W-wa!! (184579221) - Aukcje internetowe Allegro

tylko ze ja dałam tylko 50 zł
rozgladam sie za niania elektroniczna bo idzie wielkimi krokami lato no i zaczna sie impry na ogrodzie a bez niani to ja troche uziemiona bede

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry