anik567
:) :) :)
Kuleczka ok - te czapunie są bajeczne już widzę moją księżniczkę w takiej :-):-):-)
ja tez małą chcę chrzcić w święta !!
torby wciąż nie mam - własnie jestem na etapie szukania jakieś fajnej bo te co są w sklepach to nie dość że kosztują ok 90 zł to sa tak beznadziejne że aż szkoda kasy
dziewczyny czy ma któraś z was książkę Zawitkowskiego?
dajcie znać czy fajna
ja tez małą chcę chrzcić w święta !!
torby wciąż nie mam - własnie jestem na etapie szukania jakieś fajnej bo te co są w sklepach to nie dość że kosztują ok 90 zł to sa tak beznadziejne że aż szkoda kasy
dziewczyny czy ma któraś z was książkę Zawitkowskiego?
dajcie znać czy fajna
kupiłam po wielu zastanawianiach, szukaniach, czytaniach, opiniach... chuste do noszenia. Markową i tkaną od razu - dziś przyszła kurierem i jest cudna
, Mała dziś w niej urzęduje prawie cały dzień, mnie nie bolą plecy i mam wolne ręce
Co do sposobu wiązania - nie jest to trudne - ja mam chustę 2 dzień i co dzień Małą w niej noszę ( na razie w jednym sposobie wiązania 2X tj. takim które wiąże się bez dziecka a dziecko tylko wkłada) po to żeby sie przyzwyczaiła i zobaczyła jakie to fajne. A na poduszce :-) albo misiu ćwiczę pozostałe sposoby które wiąże się z dzieckiem. Jak Mała się oswoi z chustą a ja będę się czuła pewnie w pozostałych "akrobacjach" będziemy miały większe pole do popisu :-) Nie mniej - ja chustą jestem zachwycona a dodatkowo istotne dla mnie jest że nawet jak dziecko będzie miało 1-2 latka to można zawsze je w takiej chuście ponosić w czasie dłuższych spacerów a nie na brać na rączki czy telepać się z wózkiem "na wszelki wypadek". No i dla mnie będzie niezastąpiona w czasie krótkich, codziennych wypadów do sklepu (jak czegoś braknie) bo nie bedę musiała dźwigać wózka po schodach...