reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Klaudia, kupiłam ten leżaczek. Mała jest chyba za mała bo nie chce w nim leżeć.
Trochę rozczarowały mnie wibracje, ale to moje pierwsze doświadczenia.

Ale ten leżaczak najlepiej się prezentuje - na razie czeka na lepszy humor Lenki, bo nawet nie chce się w nim bujać.

A co do czapek podaje link (czapka jest na główce Lenki)
kurcze super się prezentują, naprawdę są ładne:
SZyDEłKOWE CZAPECZKI --- MIX wzorów 35 kolorów (571237362) - Aukcje internetowe Allegro

Mamjakty idz do sklepu i zobacz bo rozmiar rozmiarowi ... ja zamówiłam na necie na 56 a młody ma je jeszcze za duze..Ja mam po Julce głownie z Woli bo takie były na osiedlu alboz texa jeszcze..

mam nadzieję że u nas leżaczek się spawdzi..Młody lubi siedzieć w foteliku z auta nawet w domu wiec mam nadzieje ze nie edzie to bezsensowny zakup :tak:

czapeczki śliczniutkie...oj jak można dziewczynkę wystroić :-D

reklama
mamajakty nie pamiętaj jakiej firmy były rajstopki, rzeczy kupowałam w W-wie, będąc u okulisty jak byłam jeszcze w ciąży, pamiętam że rozmiar był 56/62
Łatwo się nakładają i mają duży udział bawełny bo tym się kierowałam przy zakupie.

A rajstopki zakłądam bardzo rzadko, zazwyczaj jak robimy fotki dla dziadków :tak:
Klaudia napewno bujaczek się przyda, poprostu Lenka wydaje mi się za mała, bo jak na wszystkim pisze 0+. Ale poczekam na waszą opinię na temat wibracji.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry