reklama

Zakupy styczniówek 2009

A czego sie spodziewałyście dziewczyny ze bedzie w rytm muzyki sie kołysal. ;-)To delikatne drgania Moje dzieci je lubia ale im dawkuje bo nie uwazam aby drzenie ciła w duzych ilosciach nie miało wpływu na układ nerwowy To tak jak wyjscie do klubu i stanie przy mega głosnikach..

reklama
kuleczko - ja z innej beczki, jakiej firmy rajstopki kupujesz małej? bo ja właśnie szukam jakichś na necie :-)
Dokładnie bardzo ciężko trafić na dobre rajstopki, ja kiedys kupiłam na bazarku za 12 zł takie malusie w biedronki i te są super,delikatne,mięciusie!! Ostatnio kupiłam w c&a i te są już mniej rozciągliwe i o wiele za duże chociaż rozmiar ten sam..i niby macałam je porządnie a w domu w porównaniu z tymi z bazarku wyszły bardzo miernie:-(:-(:-(

To delikatne drgania Moje dzieci je lubia ale im dawkuje bo nie uwazam aby drzenie ciła w duzych ilosciach nie miało wpływu na układ nerwowy.

mój Młody jak nie ma wibracji to nie posiedzi w leżaczku.
musi go wiercić po dupce, bo inaczej jest awantura.
najlepsza opcja jest taka, że działają wibracje, a oprócz tego ktoś go dodatkowo buja :baffled:
siedzę więc na fotelu i bujam go nogą - co ma tą zaletę, że mam wolne ręce.
kupiliśmy od razu baterie-akumulatorki ;-)

Madziu - a powiedz - jak myślisz - jaki to ma wpływ na układ nerwowy ?
przyznam, że ja się już zastanawiałam czy nie za dużo tych masaży Młody zażywa, ale cholernik nawet jak zaśnie to się momentalnie budzi jak fotel nie wibruje :baffled:

Klaudia, kupiłam ten leżaczek. Mała jest chyba za mała bo nie chce w nim leżeć.
Trochę rozczarowały mnie wibracje, ale to moje pierwsze doświadczenia.

Ale ten leżaczak najlepiej się prezentuje - na razie czeka na lepszy humor Lenki, bo nawet nie chce się w nim bujać.

A co do czapek podaje link (czapka jest na główce Lenki)
kurcze super się prezentują, naprawdę są ładne:
SZyDEłKOWE CZAPECZKI --- MIX wzorów 35 kolorów (571237362) - Aukcje internetowe Allegro

Ślicznie Lenka wygląda w tej czapeczce i sukieneczce. Ola ma obwód główki 35, jak kupie ten najmniejszy 36 to chyba bedzie ok ? Jak to wyglądało w Twoim przypadku ?

A my się pochwalimy ubrankiem do chrztu ;-) Rozmiar 74, bo teraz Julka nosi 68, a chrzciny za 1.5 miesiąca, wiec nie wiem ile do tego czasu urośnie ;-)

Załączniki

• Obraz 187.jpg
    Obraz 187.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 53
No wlasnie u nas ostatecznie wypadlo na 23 maja( 9 moj brat jedzie na slub, a ma byc chrzestnym, a 16 ja mam rozdanie dyplomow), no i mam problem z rozmiarem. Teraz nosi 68. Tez planuje 74, ale nie wiem w jakim tempie bedzie rosnac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry