reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

I jeszcze raz Emilka :-)
v5b8jq.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
ech dopiero moje były takie jak twoje ;-) a teraz juz Klaudia dogania Vanesske :szok:slicznosci:tak::-) te piąstki zaciśniete:sorry: super siostrzyczki:tak::-)

Śliczne :-):-):-) ,tak ślicznie Hania przytula siostrzyczkę:tak:
Moja raz przytul raz sie zlości i tak w kółko ,na poczatku byla najbardziej zachwycona

Hannah slodziutka Basienka jest:tak:taka to zjedzenia az:-p hmmmm kruszynka .az mi sie zachcialo,ostatnio dosc czesto:sorry: a Hania rzeczywiscie wyglada na tak duuuza,sliczna dziewczynka,slicznie ubrana jest:-)

Wrublik ślicznie :-) długa Wiktoria jest chyba ze mi sie wydaje ja małego na ziemi przestałam dawać bo Zuza musialą mu koniecznie chodzić kolo glowy ja wiecej sie nastresowalam niz to warte lezy na lozku na macie ze mną albo do lózeczka i lampki mu przypinam, w ogóle mata i karuzela w stanie krytycznym przez ich szaleństwa

hehe sylwia my szaleństwa dopiero chyba zaczynamy, bo jeszcze nic się nie zniszczyło, a na podłogę to ja kładę małą tylko wtedy kiedy jestem obok i żeby Ania pozabawiała siostrę - tak jej lżej dosięgnąć no i może do woli grzechotkami wtedy walić, bo już jak Wiktoria leży w łóżeczku to ma zakaz - inaczej to chyba mi non stop grzechotkami się bawiła - czy zawsze to starsze dziecko musi zazdrościć młodszemu najprostszych zabawek ?

reklama
Do góry