reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

kurcze jak patrzę na te wszystkie dzieciaczki to aż trudno uwierzyć że aż tak już wyrosły
Dotkass ja nie wiem jak można pomylić Amelkę z chłopcem nawet bez sukienki odrazu widać że to dziewczynka:tak::tak: poza tym foteczki super
Kwiateczek Ty to już masz w domku dorosłego faceta:tak:

a że pozazdrościłam Wam foteczek:sorry2: to dorzucam troszkę Majki

Załączniki

• HPIM3960.jpg
    HPIM3960.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 53
  • HPIM3999.jpg
    HPIM3999.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 50
  • HPIM4008.jpg
    HPIM4008.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 47
  • HPIM4019.jpg
    HPIM4019.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 46
  • HPIM4034.jpg
    HPIM4034.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 49
  • HPIM4041.jpg
    HPIM4041.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 46
  • HPIM4054.jpg
    HPIM4054.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 55
  • HPIM4058.jpg
    HPIM4058.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 48
  • HPIM4069.jpg
    HPIM4069.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Dzieki dziewczyny ale on chyba tylko tak na zdjeciach doroslej wyglada:tak:Majeczka to dopiero panna duza:tak:
Dotkass ja tez nie wiem jak mozna nie rozroznic Amelci od chlopca:no:przeciez widac od razu ze to dziewczynka:tak:

Puchatka, kapitalna ta koszuleczka żółta, tyle ze na początku za szybko przeczytałam co na niej pisze i wyszło mi : "Love my money" :-D

A tu obiecane migawki z niedzielnego grilla (była siostra z mężem i córami lat 11 i 18). Cześć zdjec okropnej jakosci, bo ja kretynka nie zauważyłam ze się sciemnia i nie zmienilam ustawien aparatu :baffled: No i żeby było cos widac to wyciągałam cokolwiek z nich na kompie :sorry2:

wolary_nikol_13m%20103.jpg

wolary_nikol_13m%20078.jpg

wolary_nikol_13m%20070.jpg

wolary_nikol_13m%20055.jpg

wolary_nikol_13m%20049.jpg

wolary_nikol_13m%20034.jpg

wolary_nikol_13m%20031.jpg

wolary_nikol_13m%20019.jpg

wolary_nikol_13m%20015.jpg

wolary_nikol_13m%20013.jpg

wolary_nikol_13m%20009.jpg

Tak zawsze oglądam a nic nie pisze super jest podziwiać jak te nasze male dzieciątka już takie dorosłe sie robią też niedługo wkleje Zuze jak odzyskamy dysk i nowe przegram dziś już nie mam weny

Kangurka - super zdjęcia. Widzę że Twoja mała lubi na karku tatusia siedzieć. Moja sie boi:-( Ale to może dlatego że nikt wcześniej jej nie nosiła bo taty nie było;-)

reklama
Podpisuję się pod tym!!!:-D:-D:-D

No co Wy - powaznie?
Kurde, ja jakas ślepa jestem bo jakoś nigdy nie potrafie znaleźć w ludziach podobieństw do kogoś :zawstydzona/y:
Zdarza mi się ale to dotyczny raczej nie najbliższych mi osob, czy tych które często widuje... no i podobieństwo musi byc uderzające zebym to zauwazyla, hihi

Kangurka - super zdjęcia. Widzę że Twoja mała lubi na karku tatusia siedzieć. Moja sie boi:-( Ale to może dlatego że nikt wcześniej jej nie nosiła bo taty nie było;-)
Nikola uwielbia, bo tatus ja sadzał tak jak ledwo jeszcze siedziała - ku mojej rozpaczy :baffled:
A że skacze z dzidzią gdy ją sobie posadzi na barana, no to ta piszczy wniebowzięta :-D Zresztą wogóle ojciec z nią takie wyprawia szaleństwa, ze od samego patrzenia na nich potrafię się zmęczyc :-D

Do góry