reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Ze specjalną dedykacją - dla Cosmolady z zimnej łazienki :-D;-)

Basenik niunia rozwaliła wiec narazie kąpiemy się w wanienkach - dzisiaj był debiut wanienkowo-wannowy :-p Trwało to chwile zanim Nikolka pozwoliła się zblizyc do wanny i posadzic się w lezącej tam swojej wanience :shocked2:

nikol_13m%20018.jpg

nikol_13m%20021.jpg

nikol_13m%20024.jpg

reklama
cosmo, słodkości Twoje dzieciaczki :tak::-), widzę, że Michaś uwielbia zabawki typowo dziewczęca, Ami natomiast uwielbia auta i auto podobne gadżety :tak:;-)

szopek, dzięki ja też uwielbiam, jak je robię czuję się wola...takue zdjęcia są takie naturalne, bez kłamstw i zagdek, otwarte :tak:

kangurka, Nikolka wygląda superancko, też ma mase zdjęć z kąpieli, uwielbiam je :tak::-)...a i jeszcze jedno, Niki podobna do Ciebie baaaaaardzo, jak i Twoje siostrzenice

Kangurka super zdjecia a zwłaszcza ich bohaterka-naprawde słodka, a jaka duża -ledwo do wanienki sie mieści:-):-)

Dotkass naprawde masz zadatki na fotografa;-)zdjęcia professional:-D
Cosmo dzieciaczki maja super minki jak z reklamy:-D:-D

mamita, dzięki wielkie, chciałabym robić coś w tym kierunku, a nawet powiem więcej mam taki zamiar, musi nam się poukładać, wszystkie sprawy się wyjaśnią i jak już będziemy na swoim idę na studium w tym kierunku, mam nawet już wyczajoną szkołe, którą kończyła moja siostra cioteczna, która dzięki niej pracuje w tvn :tak:, nie mówię, że tylko dzięki niej, trzeba mieć też dryg no i znajomości, ale to tzrecie to chyba mam ;-)

dziękujemy za komplementa

o tak Michałek uwielbia wózki, torebeczki i takie tam :-D
Maja samochody woli

kangurka piękne oczy ma Nikol :tak:

a to ten trabant i pająk, żeby nie było :-D

Załączniki

• PICT0827.jpg
    PICT0827.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 51
  • PICT0843.jpg
    PICT0843.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 51
  • piorun.jpg
    piorun.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 55
Cosmo trabant jest the best.
Pamietam mój kuzyn (jest w moim wieku) tez lubił babskie zabawki i zawsze płakał jak miałam na sobie sukienkę a on spodnie. Do tego stopnia że sam podkradał sukienki i sie przebierał w nie:-D:-D:-D Ale dziś jest normalnym facetem;-) A z kolei mojej kumpeli córka bawi się koparkami i wiertarkami takimi do zabawy-lalki leżą na półkach(ma 3 latka):szok::szok:

Cosmo, mosty i piorun śliczne fotki, naprawdę piękne :tak:, a wracając do tyvh poprzednich zdjęć, to wcale nie wyglądałaś źle :tak:

mamita, ja jak byłam mała bawiłam się lalkami, ale najlepszymi zabawkami były samochody i...narzędzia, miałam mase resoraków i prawdziwy zetaw narzędzi w takiej drewnianej skrzynce, dostałam od ojca, pamiętam było tam wszystko co być powinno w skrzynce z narzędziamy, prawdziwa piła, młotek, poziomica i to prawdziwe, ale w formie mini, zawsze się zastanawiałam skąd mój ojciec to wytrzasnął :confused::dry:

reklama
extra kamilka kurcze u nas cieplo slonko na balkonie ok 16 a tak chlodno w takie dni jak znalazl ale w takie wiosenne fajne dni na balkonie wrecz zimno

Do góry