reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

wiki- u nas mamy wszystkie okna na poludnmiowy zachod wiec mam slonce od 13 do 21 w opknach i tragedia jakie goraco to szok:baffled::baffled::baffled: i nie da sie nigdzie schowac:dry::dry::dry: a tu Adasia zdazylam wsadzic zanim weszlo cale slonce w balkon.. chyba ze 2 godziny siedzial a potem dopiero ok 17-18

reklama
kamilka, Adaś super, robi się coraz bardziej podobny do Ciebie...my też wczoraj miałyśmy moczenie się w misce na balkonie, z tym, że ja mam upał od rana, okna na południowy wschód, słońca od momentu jak wzejdzie do jakiejś 14:00, a potem jest i tak gorąco w mieszkaniu, bo jak przez tyle godzin się nagrzeje to robi się sauna :tak:

Kamilka super pomysł z miską :tak: już dawno bym tak zrobila, ale moja mama jakas przewrażliwiona jest, ale jak tylko wyzdrowieją to wykorzystam

Dotkass ja tez mam okna na wschód i od rana napie***** mi to słonko... w dodatku na samej górze to jeszcze grzeje sie od dachu. Masakra

cosmo, współczuję, wiem jak to jest...moja przyjaciółka mieszkała kiedyś w domu (teraz rodzice sprzedali, wybudowali nowy a córkom kupili mieszkania- to jest życie :dry::sorry2:), miała całe poddasze dla siebie, w lato, czy dzień czy noc tam był koszmar...pamiętam jak kiedyś zrobiliśmy tam imprezę w sierpniu, było tak gorąco, że wszyscy wylądowali końcowo w boksach (faceci), a my w górach od kostiumów i spodniach, polewając się wodą ze spryskiwacza :tak:, to były czasy :tak::cool2:

kurcze jaka szkoda ze my balkonu nie mamy :-( Majka tak uwielbia wodę że napewno byłaby po prostu zachwycona :tak:
Kamilko Adaś faktycznie coraz bardziej podobny do Ciebie :tak::tak:
a jak zdjęcia abstrakcyjne to i coś dorzucę bo ja uwielbiam chmury

Załączniki

• HPIM3955.jpg
    HPIM3955.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 33
  • HPIM3956.jpg
    HPIM3956.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 32
  • HPIM3957.jpg
    HPIM3957.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 32
  • HPIM3968.jpg
    HPIM3968.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 34
  • HPIM3969.jpg
    HPIM3969.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 30
  • HPIM4050.jpg
    HPIM4050.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 30
  • HPIM4079.jpg
    HPIM4079.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 39
  • HPIM4087.jpg
    HPIM4087.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 36
Puchatka piękne zdjątka, najbardziej podobają mi się dwa ostatnie, są poprostu przecudowne :tak: ta niesamowita naturalna "gra światła", super uchwycona

bardzo dziękuję za komplementy:zawstydzona/y: ale w tym wypadku większość pracy zrobiła za mnie przyroda a mnie dane było uchwycić ja po prostu uwielbiam chmury mogłabym się na nie po prostu gapić godzinami
a tutaj dorzucam fotki mojego głodomorka biedne dziecko przed spacerem zjadło tylko śniadanko:-D:-D

Załączniki

• CIMG0860.jpg
    CIMG0860.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Kangurka ninia do Ciebie jest podobna:tak:
Cosmo Twoje dzieciaczki slodkie,a krajobraz super:tak:
Puchatka Twe chmury tez super,ja lubie tez takie zdjecia robic:tak:potem G kasuje bo mysli z e niewypaly:angry:mam gdzies ostatnia tecze:tak:
Kamilka Adasiek do Ciebie jest podobnytak:my w takiejmiseczce nie mozemy bo Kondzio nie chce juz wejsc,nie wiem jak w Pl bedziemy sie kapac bo tesciowa bardzo oszczedna na wode jest:-D:-D:-D

Do góry